מי רואה את העונה השניה?

Augustus Hill

New member
מי רואה את העונה השניה?

אתמול יצא פרק 10 ואף אחד לא דיבר על זה.. יש פה מישהו חוץ ממני בקצב של ארה"ב?

shujiko

New member
ראיתי עד 9. מחכה לתרגום של 10.

או שכנראה לא אתעפק והראה בלי תרגום. D:

pink panther 8

New member
אני ניסיתי בכל הדרכים ו...

ניסיתי בקאזה זה לא מוריד לי ולא מוצא בכלל מהעונה השנייה רק איזה ארבע פרקים בלחץ מהעונה הראשונה... ניסיתי באימיול מצא אבל לא הוריד בכלל ניסיתי איזה שבועיים ככה וזה פשוט סירב להוריד... ניסיתי את מה שאמרו פה ביטרנט או איך שלא קוראים לזה וזה לא מצא לי בכלל.... אני לא יודעת עוד איפה לנסות.... למישהו יש עצה?...

dalida1988

New member
../images/Emo58.gif210../images/Emo58.gif

ראיתי.. וואי פרק חזק! פרק מצוין להתחיל איתו אחרי החופשה כל כך אהבתי את הקטע שקמרון וצ'ייס כזה עשו דווקא לפורמן על שהוא ניסה לחקות ולהחליף את האוס חצוף! והאוס כזה חמוד ג'נטלמן!

dalida1988

New member
חחחח כן

תאמיני או לא.. חחח ראית את הפרק? כי אני לא רוצה סתם לכתוב מה קרה... ולהרוס לך..

dalida1988

New member
../images/Emo58.gif210 ../images/Emo58.gif

חחחח טוב ספוילר רצחני בטוח את רוצה זה יותר שווה צפייה מאשר שאני אספר.. אם את תמשיכי לרדת את תדעי... טוב אז בפרק הזה האוס וקדי הולכים לשימוע מסוים שהיו בפרקים קודמים... ואז הם צריכים לחזור בחזרה הביתה בטיסה וכמובן שהטיסה מתעכבת והם שוכרים חדר ויש מתח בינו לבינה... והם מתנשקים ואז הוא עוצר ואומר את בטוח רוצה להמשיך (משהו בסגנון הזה אני לא בדיוק זוכרת) ואז היא כזה קוטלת אותו אתה לא באמת כזה ..בלה בלה בלה (אני לא ממש זוכרת את המילים...) וכמובן ששניה לפני שהם ממש נסחפים יש טלפון חשוב מפורמן.. חח כמה צפוי! והאוס עוזב בג'נטלמניות מושלמתת וחוץץץ מזה שהוא התנהג אליה ממש יפה (כמובן מאינטרס מסוים..) הביא קפה..וכו'.. פרק ממש טוב ואני מצטערת שלא פירטתי טוב אני גרועה בלכתוב...

mikokikyo

New member
תודה^^

לא יכולה לחכות
תודה^^ ^^

אן בל

New member
נראה לי שהתבלבלת../images/Emo3.gif../images/Emo58.gif

כתבת האוס וקאדי...אבל.. זאת היתה סטייסי. ובהחלט פרק מדהים. בחיים לא חשבתי שנזכה לראות את האוס בסיטואציה כזאת! זה היה כלכך מרגש..

חסרים לי כמה פרקים..

אני יודעת שהעונה השניה בדיוק חזרה מחופשת החגים, אולי בגלל זה קשה עדיין למצוא את הפרקים באימיול. בכל מקרה פרק 9 בדיוק ירד לי לפני כמה ימים, ודווקא היה לא רע, אם כי ציפיתי להרבה יותר בגלל שמירנדה מסקס והעיר משחקת שם.. יש לי רעיון איך לשתף קבצים בין חברי הפורום, אבל זה בשושו ואי אפשר לפרסם פה. אני מציעה שנעשה וועידה במסנג'ר או בצ'ט או משהו. מה דעתכם?

למעלה