מי רואה פה את השידורים החוזרים?

רוני160

New member
מי רואה פה את השידורים החוזרים?

של העונה הראשונה?? אני בטוח כי התחלתי לראות מהעונה השניה^^ יהיו גם שידורים חוזרים של העונה השניה אח"כ??

../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifאממ אני חושבת שלא כרגע

היו ש.ח. בסופ"שים ו90% שפוקס קידס ישדרו סדרה חדשה,אינמצב יותר משנה שלמה הם ישימו במשבצת פריים טיים שלהם ש.ח.

לא נראה לי. ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

כי זה בדיקו מה שהם עשו עם המורדים, ברגע שנגמרה העונה השנייה הם שמו שידור חוזר של העונה הראשונה ואז את השנייה ואז שמו פלוריסיינטה.

../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifנו יפה, שמו ש.ח. של עונה

אחת ואז שמו סדרה חדשה, לא שמו שידורים חוזרים של סדרות אחד אחרי השני כי זה סיכון אדיר, הם יאבדו קהל מטורף, פשוט אסור בתכלית האיסור לשים 2 סדרות בש"חים אחד אחרי השני בפריים טיים

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifאני רואה

שאווה פדה

נועה2004

New member
אני חושבת שכן ישדרו שוב את העונה ה2

הרי תמיד שהם משדרים עונה של סדרה אז כשהיא נגמרת משדרים אותה שוב בש.ח. - זה מה שעשו במורדים וגם בעונה הראשונה של פלוריסיינטה. לדעתי, כשייגמר שידור העונה השנייה של המורדים, הם ישדרו 2 פרקים ברצף של פלוריסיינטה - של העונה הראשונה שמשודרת עכשיו וכשהיא תיגמר אז בטח ישדרו אחריה את העונה השנייה (שלא שידרו אף פעם בש.ח. מההתחלה - אני לא מדברת על הש.ח. בסופ"ש). אולי זה לא יקרה, אבל אני חושבת שיש סיכוי שכן. ובקשר לש.ח. ופריים טיים וכו' - הערוץ הזה משדר כל כך הרבה תוכניות בש.ח. ואני לא יודעת אם 19:00 זה השעה הכי ניצפית שם כי זה ערוץ לילדים קטנים בעיקרון, אז לא נראה לי שמזיז להם לשדר את העונות של פלוריסיינטה שוב אפילו עוד כמה פעמים (כמו שהם עשו עם המורדים).

יש מצב שישדרו...../images/Emo87.gif

ויש מצב שלא.. אולי עוד איזה חצי שנה שנה ישימו את העונה השנייה ככה עוד פעם..

למעלה