מי רוכבת שטח באיזור ירושלים ופנויה ב-24/9/09?

מי רוכבת שטח באיזור ירושלים ופנויה ב-24/9/09?

אני מגיעה באותו יום לבית המשפט בירושלים, הדיון קבוע לשעה 11:30. חשבתי שיהיה ממש נחמד להכניס אופניים לרכב ולצאת בצהריים המאוחרים לרכיבת כיף ביער בלתי מוכר לי כגון בן שמן וכד' באיזור- שעתיים פלוס-מינוס, אפשר לקבוע עקרונית לשעה 15:30 ואני מניחה שמזג האויר כבר מתחיל להיות נעים יותר בשעות האלה, לפחות בין העצים. רמה טכנית- לא מדהימה, אבל זורמת בסינגלים זורמים
אז אם יש כאן רוכבת שמתמצאת באיזור ובא לה לארח אותי ביער- אשמח מאוד
קרן

אני מאד אשמח אם אוכל

זה עדיין לא סגור סופית. יש פעילות של בית הספר שרוצים שאצא אליה ואני לא רוצה (בזבוז משווע להוציא אותי לפעילות שבה לא הולכים. אני בדרך כלל יוצאת לטיול כדי להחליף מחנך שלא יכול ללכת עם הכיתה שלו). לא רכבתי הרבה זמן ואני לא ממש אלופה בלהתמצא ביער אבל יש לי מפת שביל.נט ואיש שיכול לבנות לנו אחלה מסלול. אם יש לך איזשהו סוג של GPS, נהיה מסודרות אבל גם אם אין, אפשר להסתדר. היער קל להתמצאות בדרך כלל. מזמן לא רכבתי ואני לא אלופה בסינגלים אבל אשמח לנסות. אני רק צריכה שהאיש יאשר לי שהוא יכול להיות עם הילדים בשעות האלו וכמובן, לקבל פטור מבית הספר. נועה

danny zaken

New member
לרצה/רוכבת ונועה

צרו קשר עם לורי קופנס (זוגתי שתחיה) במייל - היא מחדשת את פעילות קבוצת הרוכבות "נשים על גלגלים" ובוודאי תשמח גם לרכוב איתכן סתם בשביל הנשמה [email protected] ואם יש לכן זמן, רכיבת נשים ביום ראשון אחה"צ בשרון פרטים באותו מייל. דני

הצלחתי לבטל את פעילות בית הספר../images/Emo70.gif

עכשיו צריך רק שהאיש ישחרר אותי. הוא אמר שהוא לא רואה בעיה. צריך רק לקבוע
ואיך הצלחתי
אמרתי להם את האמת. כשלא יהיו מורים שילכו מסלולים בטיול - לא תתחרטו כהוצאתם אותי לפעילות גריאטרית

למעלה