המסור 2../images/Emo202.gif
המסור 2 זה סרט לפנים! גאוני ומחושב הרבה יותר מהראשון. מותח לאלללה ועונה על הרבה שאלות. המסור בין הסרטי אימה היחידים שיש מאחוריהם רעיון או מסר כלשהו. בהתחלה רצינו לראות עידן הקרח 2 אבל נגמרו הכרטיסים להקרנה של חצות וחצי, אז האפשרויות היחידות שהיו או המסור 2 או לאבר בוי (מאהב קטן). הגר וענבל התעקשו על לאבר בוי (יופי, סתומות) ואני על המסור 2. ענבל שאלה אותי: "טשי, את מאמינה בגורל?" ועניתי "לפעמים. כשנוח לי.." עשינו זוג פרד. פרד- לאבר בוי וזוג- המסור 2. יצא פרד. "למה זה קורה לי?" שילמנו בשטרות את הכסף לכרטיס. הקופאית בודקת את השטרות, האם זה זיוף? מי יודע. "מי יזייף כסף לסרט כזה???????" צעקתי בכעס ואכזבה. "עדיין עושים סרטים כאלה???" אך זה לא הזיז לאף אחד. "שורה 5 מתוך 6". אמרה הקופאית בטון זדוני. עניתי לה "6 שורות??????? 6 שורות באולם?????" באותו רגע ידעתי שזה באמת הולך להיות מסריח. נכנסנו לאולם. אולם ריק! ענבל, הגר ואני באולם 6 שורות, עם מסך יותר קטן מהמסך בבית שלי. הסדרנים פתחו את האולם במיוחד בשבילנו באיחור של 10 דקות! בסופו של דבר נכנסה הישועה. מר גורל בכבודו ובעצמו "אתם יכולים להחליף כרטיסים אם בא לכם..
". באותו רגע ספקותי לגבי הגורל נעלמו וידעתי כי הוא קיים באמת! הוא בא לקראתי וראינו המסור כמו גדולים!