מי רוצה לבוא היום

מי רוצה לבוא היום

או מחר, או מחרתיים או בכלל בכל יום לסינמה סיטי?

המסור 2../images/Emo202.gif

המסור 2 זה סרט לפנים! גאוני ומחושב הרבה יותר מהראשון. מותח לאלללה ועונה על הרבה שאלות. המסור בין הסרטי אימה היחידים שיש מאחוריהם רעיון או מסר כלשהו. בהתחלה רצינו לראות עידן הקרח 2 אבל נגמרו הכרטיסים להקרנה של חצות וחצי, אז האפשרויות היחידות שהיו או המסור 2 או לאבר בוי (מאהב קטן). הגר וענבל התעקשו על לאבר בוי (יופי, סתומות) ואני על המסור 2. ענבל שאלה אותי: "טשי, את מאמינה בגורל?" ועניתי "לפעמים. כשנוח לי.." עשינו זוג פרד. פרד- לאבר בוי וזוג- המסור 2. יצא פרד. "למה זה קורה לי?" שילמנו בשטרות את הכסף לכרטיס. הקופאית בודקת את השטרות, האם זה זיוף? מי יודע. "מי יזייף כסף לסרט כזה???????" צעקתי בכעס ואכזבה. "עדיין עושים סרטים כאלה???" אך זה לא הזיז לאף אחד. "שורה 5 מתוך 6". אמרה הקופאית בטון זדוני. עניתי לה "6 שורות??????? 6 שורות באולם?????" באותו רגע ידעתי שזה באמת הולך להיות מסריח. נכנסנו לאולם. אולם ריק! ענבל, הגר ואני באולם 6 שורות, עם מסך יותר קטן מהמסך בבית שלי. הסדרנים פתחו את האולם במיוחד בשבילנו באיחור של 10 דקות! בסופו של דבר נכנסה הישועה. מר גורל בכבודו ובעצמו "אתם יכולים להחליף כרטיסים אם בא לכם..
". באותו רגע ספקותי לגבי הגורל נעלמו וידעתי כי הוא קיים באמת! הוא בא לקראתי וראינו המסור כמו גדולים!

אפשר לראות את השני בלי לראות את

הראשון אבל יש איזה שלושה דברים מהסרט הראשון שקורים גם בסרט השני שאפשר להנות מהם רק אם רואים את הראשון.

דיי הסבירו לי את הרוב.

אבל מה למשל? מה קרה בראשון? [ראיתי רק את ה2 דקותו ראשונות ונרדמתי...]

../images/Emo58.gifספוילר לשני הסרטים../images/Emo26.gif

בראשון 2 זרים מתעוררים בחדר, אותו סיפור. ציריםכ להינצל בזמן וכו' וכו'. בסופו של דבר אחד מהם ניסר לעצמו את הרגל (שהייתה כבולה בשלשלאות) וברח. מה שמגניב פה זה שבסוף המסור 2 הם הגיעו לאותו חדר מהסרט הראשון ואכרה הראו את הרגל שלו נשארה על הריצפה מהסרט הקודם ואת כל הדם והגופות הרקובות. עוד משהו, זאת עם השיער השחור שמסתבר שהיא כבר הייתה בכל העניין הזה- הראו בסרט הקודם שהיא התעוררה עם מלכודת דופים בפה שנפתחת במקום להסגר. אם היא לא מצליחה להוציא את המפתח מהגוף של הבחור שנמצא איתה בחדר בזמן שהוקצב לה, המלכודת דובים תיפתח לה בפה ותיקרע לה תאמ אמא של הלסת והמוח. בסוף היא יצאה מזה ושיתפה פעולה עם הרוצח.

למעלה