מי רוצה לבוא לסינמה סיטי מחר בערב איתי ועם נקסון לסרט ג'ארהד?
I izikd New member 12/1/06 #3 jarhead jarhead n. (Slang) United States marine, member of the U.S. Marine Corps
° °•טשי•° New member 12/1/06 #12 כי נקסון החליטה לנסוע לליאת בסוף... אז היא אמרה ביום שישי אבל ביום שישי פתאום היא נוסעת לזיכרון אז אמרנו יום שבת וביום שבת יצוץ משהו חדש...
כי נקסון החליטה לנסוע לליאת בסוף... אז היא אמרה ביום שישי אבל ביום שישי פתאום היא נוסעת לזיכרון אז אמרנו יום שבת וביום שבת יצוץ משהו חדש...
ת תכלת השמיים New member 13/1/06 #13 טשי יקירתי שוב סרט???? החלטת לממן את הסינמה סיטי???????????? אז פעם הבאה שאת מחליטה לממן תסינמה סיטי תגידי לגב' נקס שיש לה חברה (שזאת אני) שתשמך לממן גם תסינמה לאב יו, ליטל.
טשי יקירתי שוב סרט???? החלטת לממן את הסינמה סיטי???????????? אז פעם הבאה שאת מחליטה לממן תסינמה סיטי תגידי לגב' נקס שיש לה חברה (שזאת אני) שתשמך לממן גם תסינמה לאב יו, ליטל.
ה הילהקולית New member 13/1/06 #16 מכוערת.. אוטו סבטונן התפחלץ.. אז אין זכרון היום, לצערי. אפשרי ללכת לסינמה סיטי, רק בתנאי שיהיה מספיק כסף לדלק! אמא שלי כמעט דפקה בי מכות פעם שעברה..
מכוערת.. אוטו סבטונן התפחלץ.. אז אין זכרון היום, לצערי. אפשרי ללכת לסינמה סיטי, רק בתנאי שיהיה מספיק כסף לדלק! אמא שלי כמעט דפקה בי מכות פעם שעברה..