מי רוצה להוסיף את שמה להתפקדות???

טל66

New member
מי רוצה להוסיף את שמה להתפקדות???

אז ככה ... יש לנו את: טל (אני) יערה+ דניאל של מורן שושי נירית1 limori tonti צופיה** ארזה מיה dana29 ashlaya anat_i shafririt דנה השניה לילך3 *שמ* מיה:) נשמי אתלי ארי24 מרי26+ מי שרוצה להצטרף, נא לשרשר פרטים + שבוע הריון ותאריך לידה משוער טל

שרון123

New member
תאריך לידה

אני בשבוע 18 (חדשה בפורום), ותאריך הלידה המשוער הוא 20.4.02, אבל זה בטח יקרה קודם כי יש לנו תאומים (בנים)

טל66

New member
אני לא זוכרת אם אמרתי כבר

ברוכה הבאה. ואם אמרתי אז קבלי פעמיים. אוסיף גם אותך לרשימה. ובהצלחה. טל

מתפקדת...

אני בשבוע 19 וצפויה ללדת ב...(וזו לא מתיחה...)ראשון באפריל
אבל...היות ומדובר בניתוח יזום, מן הסתם נשלוט בתאריך. וטל...תודה על ההקפצה...אבל כנראה שלא יהיה מנוס מכיתות רגליים בסיורים בבתי חולים... נועה

טל66

New member
את יודעת מה נועה???

אם אף אחת לא יודעת לאמר לך איפה הכי טוב ואיפה לא כדאי אז אני אגיד לך!! ולא מבטיחה שזה יעזור לך
אני ילדתי ביוספטל, כן כן באילת. היו בסך הכל שלשה תינוקות באותו זמן והטיפול היה כה מסור ונהדר. מה גם שבעיר כה קטנה כולם מכירים את כולם כולל את האחיות והרופאים. כך שאין מה להתלונן. באילת בכלל לא קיימת השאלה איפה ללדת, והדרך לבית החולים היא כשלש דקות נסיעה. יכולתי אפילו ללכת ברגל! עזרתי??? טל

לא ממש טל...../images/Emo66.gif

אלא אם אני אהיה בדיוק בנופש באילת....... אם לא....זה קצת רחוק לי
בכל אופן...תודה. יש לי עוד די זמן לחקור את הנושא.

היי נועה, ברוכה הבאה. אני ילדתי

בניתוח קיסרי בבלינסון. בסה"כ היה בסדר גמור, היו אחיות נחמדות, ונחמדות פחות. למזלי ביום שאחרי הניתוח, כשהייתי צריכה לקום מהמיטה, נפלתי על אחות מקסימה שהייתה מאוד סבלנית אליי והכל עבר חלק יחסית. כנראה שגם בלידות הבאות אני ילד קיסרי ואין לי כוונה לעבור למקום אחר, כך שהמלצתי היא בלינסון. איפה את גרה?

ועוד משהו ששכחתי לציין- הצוות בחדר

ניתוחים עצמו היה מדהים!!! אני הייתי אחר 3 ימי זירוז כשהגעתי לניתוח, והייתי ממש בלתי נסבלת, עצבנית ובוכיה, והם פשוט הרגיעו אותי כל כך, המרדים הסביר לי כל שלב ושלב מה עושים לי וזה עבר מהר מאוד, לפני שהבנתי מה קורה כבר הייתי בחוץ. והצלקת- כמעט שלא רואים אותה!

טל66

New member
בדיוק יום אחד אחרי שחר

כבר התחלתי להתרגש לכבוד יום ההולדת. קניתי מפיות כוסות צלחות ושקיות יומולדת. והכל של פו הדוב שהוא מת עליו!!! גם העוגה תהיה פו! טל

בעלי חייב לראות את מה שכתבת...

שיראה שאני לא המשוגעת היחידה.
הוא ממש לא מרשה לי לקנות כלום כי יש עוד "המון זמן"

68פרח

New member
גם אני מתפקדת-פרח

שבוע 18 גיל 33 אמורה ללדת ב14 לאפריל 02 בתקווה שהכל יהיה בסדר...יש לי פגישה עם יועץ גנטי ביום חמישי החלבון העוברי יצא נמוך?1:360 מאוד דואגת...אבל חזקה רוב הסיכויים לבד´ מי שפיר!! תודה לכם וכיף שיש תמיכה

etilly

New member
תכניסי גם אותי לרשימה...

אתי, בת 31 הריון ראשון, שבוע 23 תאריך משוער: 15.3.02 מתה מהתרגשות בכל רגע שהוא/היא זז מחר עוברת סקירת מערכות. מאושרת עד השמיים!!!

noa2

New member
גם אני רוצה

אבל מפחדת, אחרי הימים האחרונים נראה לי שכדאי לחכות ולראות שההריון הזה בכלל ממשיך בכל אופן אם הכל יהיה בסדר אז כעת אני בשבוע 18 והתאריך המשוער ללידה הוא 15/4/2002 יש לנו 3 ילדים (בריאים) וזה יהיה אחרון אם הכל יעבור בשלום. ורד

למעלה