מי רוצה להיות בריטני ספירס

siv30

New member
מי רוצה להיות בריטני ספירס../images/Emo35.gif

מעניין לדעת כמה מאיתנו היו רוצות להחליף עם בריטני ספירס בקריירה או לפחות שתהיה להן קריירה כמו שלה... http://news.walla.co.il/?w=/30/454276

לנטוש

New member
אפרופו הדיון הארוך על "עיניים לבוס"

היא לפחות עושה את זה ישר מול הלקוח, שזה הבוס האמיתי - הקהל. ואין ספק שהיא מתקדמת בקריירה על סמך אורך החצאית וכו'... ובאמת, זמרות כשרוניות ממנה אבל פחות פופולריות יכולות להתרגז מזה בדיוק כמו עובדת שלא לובשת מחשופים ומרגישה מופלית לרעה. דרך אגב, לא באתי לחוות דיעה לכאן או לכאן בהשוואה הזו, סתם זה היה ממש מתבקש
.

siv30

New member
../images/Emo6.gif האמת אני מכירה כמה שהיו רוצות

להיות בנעליה של בריטני ...

אני לא אחת מהן.

שוב אנטוניה מעדיפה את הצרות שלה על צרות של אחרים... אבל ברצינות, אמנם יהיה לה הרבה כסף למימון פסיכולוגים אם היא תיפול מגג העולם, אבל איכשהוא נראה לי שגג העולם הזה , ההגעה אליו, השהיהי עליו ואחר כך- הירידה ממנו אם תהיה, מאד יקר (נפשית) לתחזוקה.

siv30

New member
א-נ-ט-ו-נ-י-ה יהיה לך מילארדים

מ'כפת לך את קצת עודף ילך לפסיכיאטר ?

siv30

New member
אויש זו היתה בדיוק השאלה הבאה שלי

מי היתה רוצה להיות מדונה? איך, איך את קוראת מחשבות?

Rivendell

New member
אני מוותרת.

עולם הזוהר נראה לי מאוד לא זוהר, בכנות. בתקופת הצבא הייתי מפקדץ ומדריכה, והיתה לי הצצה קטנה למה זה כש 30 זוגות עיניים עוקבות אחריך לכל חור ובכל זמן, וכולם רק מחכים שתעשי משהו מביך או שיקרה לך משהו לא נעים. כשאני מנסה לדמיין את זה בקנה מידה גלובאלי - אני נתקפת צמרמורת עזה. הרי מעבר לזה שהן "מודל לחיקוי", הן גם לא יכולות לצאת למכולת בלי איפור כי הפפראצי בכל פינה, וכולם רק מחכים שהן יעלו חצי קילו כדי שיוכלו להכריז שהן שמנות, או לחלופין יירדו קצת במשקל וכל העולם ידבר על הפרעות האכילה שלהן. כל סגנון החיים הזה נראה לי מעיק ולא אנושי. מה גם שכל הזוהרות האלה תמיד נראות לי נורא רעבות. לא, תודה.

שש שבע

New member
ואז מה המפלט שלהם?

מייק בראנט, זוהר ארגוב, מרילין מונרו, ועוד כמה שלא עולים לי בראש כרגע....

שש שבע

New member
אני לא!

זה נורא לוחץ היא בטח נועל 37 או 38..... מה יש לקנא בה? שהיא מוכרת את עצמה דרך הגוף? בעיני זה לא שונה ממקצוע אחר מאוד עתיק....

למעלה