מי רוצה להכזיב?

• פותח הנושא udrt
  • פורסם בתאריך

udrt

New member
מי רוצה להכזיב?

לאור הצלחתו המסחררת לאחרונה של נחל כזיב בפורומנו, אני מעוניין להימנות בין אלה שראו אותו רגע לפני ש... אז מי שרוצה להיצטרף
לרכיבה השבוע בשלישי(אולי)/חמישי/שישי שיצור קשר. אגב, מישהו כבר יודע אם הקטע מעין זיו מזרחה רכיב

shl17

New member
לגבי הקטע עין זיו מזרחה בנחל

שתי אפשרויות 1 לך לפי לירון לשם השקרן ואז יש קטעים רכיבים 2 שמע לי הלכנו בכיוון ההפוך 8 קמ ב3.5 שעות של שיכרון חושים לירון הוא כותב בעיתון adventure וזה נשמע מכובד ואני מקשקש פה בפורום נב מי שמכיר את לירון הנל אבקש לסדר לי פגישה איתו אני חייב לגרור אותו להליכה דומה אפילו באותו מקום

alonaski

New member
הי!!! אתם ממש מגזימים!!! ../images/Emo10.gif

גם אתה וגם אמנון!
מה פירוש: "אני מעוניין להימנות בין אלה שראו אותו רגע לפני ש..."?...
נחל כזיב הוא נחל איתן! זורם כל השנה!! תמיד יש בו מיים!! אז - להרגע חבר'ה!! יש מספיק נחל כזיב זורם - לכווווווווווווווולם!!! כל השנה!

XCrider

New member
התכוונתי לפריחה...../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif

וכנראה שההודעה שלי הכניסה עוד אנשים ללחץ (שזו הייתה הכוונה...

זו לא כזו הגזמה -

זה נכון שיש מים בעין זיו ובעין טמיר כל השנה, אבל בקיץ (שזה..."לא משל ולא חלום, זה נכון כיום בצהריים", וזה עכשיו, גם אם לא נודה בכך...) הזרימה נפסקת (מחלחלת) ק"מ או שניים אחרי עין טמיר, מה שמוריד מאד את מספר החציות של השביל את הנחל הזורם (כידוע, לחצות נחל יבש זה פחות מסעיר). שורה תחתונה - מים יש, אבל פחות. וכיוון שכולם משוגעים פה על חציות מים, בין היתר כיוון שזה נותן חומר לוויכוח האם זה מזיק לאופניים או לא והאם נכנסו מים לציר המרכזי cross king שלי והאם חדרו מים למנוף האחורי של בלם הדיסק magura הקידמי שלך - שווה לטייל שם עכשיו.

עמירוז

New member
אני רוכב באכזיב ביום שלישי

אני רוכב באכזיב ביום שלישי אחרי הצהריים בסביבות 1530 טל 050-915300 עמי

למעלה