מי רוצה להעיר את פורום שיסמן ומי שלא יסמן
ד דינוסיק New member 28/9/08 #4 ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif
K koshka81 New member 28/9/08 #6 ../images/Emo127.gif רק לא ברור לי מי מינה אותך לצאת באיומים כאלה ואם למישהי יש בעית מחשב? או זמן?
נ נסיכה המתוקה New member 28/9/08 #7 אני לא מאיימת ../images/Emo6.gif אני פשוט מאוד סקרנית לדעת למי בכלל אכפת מפורום,בטח הכי להשתתף בדיון של אחת הבנות אבל לדאוג לפורום שיתפתח שיהיה כיף לבקר מאוד קשה
אני לא מאיימת ../images/Emo6.gif אני פשוט מאוד סקרנית לדעת למי בכלל אכפת מפורום,בטח הכי להשתתף בדיון של אחת הבנות אבל לדאוג לפורום שיתפתח שיהיה כיף לבקר מאוד קשה
N N i g h t W i n d New member 29/9/08 #15 מתכוונת אליי? זכאית מחמת הספק! לא מינתי , אף אחת...ואני בדיוק במעבר דירה טרנס אטלנטי.. יש לי הרבה דברים להעלות לפורום ...בקרוב!!! אבל תודה על הדאגה בכל מקרה...
מתכוונת אליי? זכאית מחמת הספק! לא מינתי , אף אחת...ואני בדיוק במעבר דירה טרנס אטלנטי.. יש לי הרבה דברים להעלות לפורום ...בקרוב!!! אבל תודה על הדאגה בכל מקרה...
N N i g h t W i n d New member 29/9/08 #17 ברוכה הבאה ואל אף שאת חדשה...אין לך פטור מלענות לסקר למעלה
N N i g h t W i n d New member 29/9/08 #16 העיקר שמצאת זה המבחן לחדשות ברוכה הבאה... את מוזמנת לענות לסקר למעלה..