מי רוצה להשתתף במסע רציחות??

LaMbChOpS

New member
מי רוצה להשתתף במסע רציחות??../images/Emo121.gif

המטרות: החברה של אורלנדו, קיית מה שהשם שלה לא יהיה... ונסה פאראדי, אישתו של ג'וני. (אם היא לא תמות קודם מאנורקסיה) ואת אישתו של ויגו שזהותה עוד לא נחשפה לי. אשמח למידע. יש מצטרפות?

מרי בל

New member
מוח לא באופנה?

מספיק עם הסצינות "המאהבות" האלה..... אין לכם מה לרצוח אף אחת אם אורלנדו ג'וני וויגו בחרו אותן כבנות זוגותיהם אין לכם את מי לרצוח כל הקטע הזה מטומטם לאלה ורק שתדעו שלדעתי קייט בוסוורת' (ככה קוראים לה.....) היא נורא יפה ונורא חמודה קיירה נייטלי זה כבר סיפור אחר *_* וונסה פאראדי גם ממש יפה וראיתי אותה משחקת היא שחקנית מעולה אז מספיק ללכלך

Lao

New member
יש לי בעיות עם

קיירה נטלי. אני לא יודעת למה אבל היא ממש מעצבנת אותי. גם יש לה פני תווים של גבר או ארנגוטן.

moran14h

New member
אני בעד

ש-ו-נ-א-ת א-ת ו-נ-ס-ה!!! ואני רוצה לצרף את קמרון דיאז (חברה של ג'סטין)

מרי בל

New member
אווווווו

לרגע חשבתי שדיברת על אורלנדו וקייט איך התבאסתי כשנפל האסימון ואני דעת שאתן לא הולכות לצאת עכשיו עם קלצ'ניקוב וללכת להשמיד אותן אבל מסכנות מה הן עשו לכן? והן בסדר גמור הן לא כמו הנייטלי הזאת שאותה כה הייתי רוצחת

פרפר15

New member
כן נכון כל עוד הם מאושרים אז בסדר

מעידה אחת של קייט ואני הולכת לשם עם מסור סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם

little bry

New member
גררררררררררררררררר

מצידי להרוג רק את קיירה הפוסטמה הזאתתתתתתתת גררררר בסינמה 1 היה לפני כמה זמן מאחורי הקלעים של שודדי הקאריבים, והיא אמרה שם דברים רעים על ג'וני!!!!!!!!
היא אמרה שהיא לא נהנתה, ועדיף שהיא לא תדבר כי זה יביך את ג'וני
גרררררר עליהההההה!

moran14h

New member
../images/Emo2.gifאיזה ****

אני הייתי עושה הכל כדי לשחק עם ג'וני!!!!!! איזה ***** (
)..היא בכלל לא קולטת איזה כבוד היה לה!!!!!!!!!!!!!!!
אני ש-ו-נ-א-ת אותה (מרגע זה..לפני זה חיבבתי אותה..
) גררררר אני מעוצבנת!!!!!!!!! אני רוצה לתת לה בוקס!

Lao

New member
איזה *&%^$#@K^%&%$~!!!!!!!

אני לא יודעת אם אפשר לקלל אבל תאמינו לי אין מספיק קללות בשביל ה )*&^%$#@ הזו!!! שתגיד תודה שהיא הייתה בסרט ועוד עם שחקנים מהקלאסה הגבוהה ביותר!!!!! היא יכלה עכשיו לשטוף שולחנות באיזה מסעדה מופלצת. ()*&^%%$$#@!#%$#$^%^&!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזה מפגרת הקיירה הזאת!

ג'וני הוא טיפוס שקט, אינטיליגנטי ורגוע! הוא לא יכול להיות כל כך מגעיל ואנטיפט(ת?)! הוא פשוט לא. מכל הראיונות שקראתי, הוא האיש הכי מתוק בעולם. אין שמץ של סיכוי שהוא היה אליה מגעיל. אלא אם היא הייתה מגעילה אליו, ואז זה גרר יחס דומה. אבל ממש קשה לי להאמין. נראה לי שהיא סתם רצתה צומי.. אה, ואיפה היא אמרה את זה? בכתבה? אולי יש תמונה? קישור? משו?

מרי בל

New member
כשאני אמרתי שאני שונאת את קיירה

אמרתי את זה כי ידעתי ושמעתי כבר דברים כאלה.... היא ביצ'ית קיבלה תפקיד גדול תפסה תחת באותו גודל מוות לנייטלי

little bry

New member
../images/Emo45.gif

וסורי חחח אין לזה קישור, כי בערוץ סינמה יש לפעמים מאחורי הקלעים של איזה סרט, והיה שודדי הקאריבים, אז ראיתי שהיא אמרה את זה והיא הייתה רצינית לגמרי!!!! אורלנדו אמר שג'וני מדהיםםםםםםםם ושהוא הצחיק אותו כל פעם מחדש חחחחחחח איזה חמוווווווד!
גרררררר עליהההההההה והיא באמת תפסה תחת מהסרטטטטט

למעלה