מי רוצה להתחתן עם מהנדס?

Boojie

New member
מי רוצה להתחתן עם מהנדס?

שמתן לב לפרסומות בשורה הכתומה? ראיתי והתרגזתי. "Boojie, היית מעדיפה מהנדס?" וקישור לאתר של מכללה למהנדסים. למה, נשים לא לומדות להיות מהנדסות? הן רק מתחתנות עם מהנדסים? מה זה הגועל נפש הזה? שלחתי מחאה לפורום משוב בעניין הזה ובעניין פרסומת נוספת באותו גל ("הגבר שלך אוהב מחשבים?" עם קישור לחנות מחשבים וירטואלית). אם יש פה מישהי שמעוניינת למחות גם כן, מוזמנת.

siv30

New member
צודקת אותי מעניין ני בכלל כותב להם

את הפרסומות האלה : "SIV30 קמפ צמרות - חלומות צעירים" , סליחה
או "רוצה להיות מליונר/ית", כן יש לכם איזה מליון דולר ספֲר בשבילי...מממ "אין לך מה לעשות בערב", לא אין יש לכם רעיונות יצירתיים לאפטר פרטי אחרי שאני מסיימת עם הילד (הגדול והקטן)
. אני למדתי להתעלם, אני בכלל לא רואה את החלק הזה של המסך. יותר הפריעה ליהפרסומת של איזה בנק (רק אלוהים זוכר איזה) שבה כיכב שילון משהו, כולה שחור שפשוט לא היה אפשר להתעלם מהנוכחות האדומה שחורה.

דוסטו

New member
אם כבר להיות שובניסט

אז אני מעדיף את מה קוראים אותה שמנערת את השוקו.

Professional

New member
פיתרון פשוט יחסית לבעיות הנ"ל

הוא להתקין את הדפדפן הזה שאומנם לוקח קצת זמן להתרגל איליו אבל הוא בעיברית ומבוסס על האקספלורר וגם מאוד קטן מבחינת גודל ההורדה. והכי חשוב הוא חוסם Built In את רוב הפרסומות הקופצות והמטרידות ופתיחת חלונות נוספים שלא רצויים. בונוס נוסף הוא גם בעיברית והוא חינם. Porofessional שהגיב לקישור משער תפוז ונשאר לעיון קל.

siv30

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה לגבי האוונט

וברוך הבא לפורומנו הקט.

bell2002

New member
נכון, וראיתם את הפרסומת המגעילה

ההיא של המשקה הצבעוני "ויג'ין"? זה ששני בקבוקים מקיינים כאילו יחסי מין, ואח"כ מצטרפים אליהם עוד כמה בקבוקונים עך תקן ילדים? התנועות של הבקבוקים ממש מגעילים. משדרים את זה בכל שעות היום כשילדים קטנים צופים בטלויזיה. אין גבול בפרסומות, העיקר לשווק. אני ב-ח-י-י-ם לא קונה וירג'ין, רק בגלל הפרסומת המגעילה הזו.

למעלה