מי רוצה ללכת איתי?...

מי רוצה ללכת איתי?...

אחחחח.... הנואשות, לאן?!.. טוב, אפ1 מהחברים שלי לא רוצה לבוא איתי להופעה לזכרו של מאיר אריאל... אז אני מציעה את עצמי לחברי הפורום! (חיחי...) נו, אינלי כח לשבת לבד... צכה לשיר עם עוד מישו!!!!! טוב. מסיימת כאן, ולא- רמות הנואשות תעלנה עוד יותר...

novemberain

New member
אני! אני!

אבל אני מגיעה מאילת ואני בכלל לא באה בסוף ובטח שוב אשב בבית, כמו שנה שעברה ואיילל על מר גורלי ואוף

דּוּאֶף

New member
מה קורה

למה הבנות כאן חוששות לדואף יש מספיק אהבה לתת לכולכן לשאת את כל כאבכן full of love אוהב כמו שאף פעם לא אהבתי דואף

novemberain

New member
חלילה חוששת

רק לא מוצאת עם מי ללכת וניחא זה, אבל זה נסיעות ושינה ואוף זה כבד. לחשוב שלפני שנה נשבעתי לעצמי, שהשנה אני הולכת. אולי שנה הבאה, כשכבר אגור בב"ש אהיה קרובה יותר למרכז העניינים. שלום ואהבה, אהבה ושלום. להתראות.

ק ו ב י 3

New member
אם תצליחי לשרוד

את דרך הערבה הפתלתלה והמסוכנת, עם כל
דובי הערבה , אריות המדבר,
זאבי ההרים
ודימונה, נוכל לארגן לך ליווי מבאר-שבע, שהיא כידוע קרובה יותר למרכז העניינים.

novemberain

New member
תודה תודה תודה

אבל אני חושבת, שלא אצליח להגיע
סמינר סגור [אין יוצר ואין נכנס
] של שבוע שחל בתאריכים האלה, דירה שצריך לארגן בב"ש הצפונית והרחוקה [טוב, 3 שעות זה לא ממש רחוק. גם לא ממש צפוני]. וכנראה, ששוב אקרא רק חוויות. אני מקווה, שהתחזיות האפורות [שחורות!] לא יתגשמו וכן יהיה ערב כזה שנה הבאה. וחסר לכם, שלא תחזרו עם חוויות!

ilovelior

New member
NOVEMBERAIN להזכירך

יש סיכוי מסויים (ע"פ הכתבה) שזהו יום השנה האחרון שמאורגן בצורה כזאת. נראה לי שכדאי להתאמץ.

למעלה