מי רוצה ללמוד איתי? (פרוייקט חדש)
שלום לכולם, 日本語を勉強する仲間たち!
לאחרונה אני ממש לא משקיע בלימודי היפנית, או יותר נכון, לא משקיע בכלל.
לכן חשבתי על פרוייקט קטן גדול ותהיתי אם מישהו רוצה להשתתף ובכך בעצם לעזור אחד לשני להתגבר על הכמות.
הרעיון הוא לרשום כתוביות של סדרה (ביפנית כמובן) תוך כדי הקשבה לסדרה.
סדרה כבר בחרתי, ויש לה כתוביות באנגלית אם זה יעזור למישהו, אבל הרעיון הוא לכתוב את כתוביות ביפנית.
גיליתי לאחרונה שבעוד אני קורא ספרים, אני לא תמיד מבין דברים שנאמרים בסדרות במהירות, אז חלק מהעניין זה לתרגל שמיעה.
אני רוצה ראשית לרשום את הכתוביות ובכך גם לגלות מילים/ביטויים שאני לא מכיר ובשלב שני להקשיב לפרקים
שוב ושוב עד שאני זוכר את כל המילים ומבין/תופס משמיעה את המילים מספיק מהר.
לסדרה יש 10 פרקים של ארבעים וחמש דקות.
אין לי בעיה לעשות את הכל לבד, אבל אם מישהו ירצה להצטרף אלי, זה בעצם יחסוך לשנינו זמן, אם גם הוא רוצה לעשות חלק מהעבודה ולקבל את הכתוביות של כל הסדרה.
אני לבד - 10 פרקים.
שני אנשים - 5 פרקים כל אחד.
5 אנשים? שני פרקים כל אחד, וכך הלאה.
הסדרה שבחרתי היא סדרה חדשה יחסית משנה שעברה שנקראת
素敵な選Taxi
סדרה שכל פרק בה זה סיפור אחר.
הרעיון הוא שיש נהג מונית חביב שהמונית שלו מיוחדת ויכולה לחזור בזמן.
הוא נתקל בכל פרק במישהו עם בעיה מסויימת ומחזיר אותו בזמן לנקודה לפני הבעיה והאדם ממשיך בדרך אחרת ולפעמים זה הולך, לפעמים נהיה יותר גרוע... משעשע. לא משהו כבד מדי, ולא אלימות בית סיפרית (אהם אהם).
מי בעניין?
פרק ראשון לדוגמה
http://www.dailymotion.com/video/x2esfcf_suteki-na-sen-taxi-素敵な選taxi-episode-1-eng_shortfilms
שלום לכולם, 日本語を勉強する仲間たち!
לאחרונה אני ממש לא משקיע בלימודי היפנית, או יותר נכון, לא משקיע בכלל.
לכן חשבתי על פרוייקט קטן גדול ותהיתי אם מישהו רוצה להשתתף ובכך בעצם לעזור אחד לשני להתגבר על הכמות.
הרעיון הוא לרשום כתוביות של סדרה (ביפנית כמובן) תוך כדי הקשבה לסדרה.
סדרה כבר בחרתי, ויש לה כתוביות באנגלית אם זה יעזור למישהו, אבל הרעיון הוא לכתוב את כתוביות ביפנית.
גיליתי לאחרונה שבעוד אני קורא ספרים, אני לא תמיד מבין דברים שנאמרים בסדרות במהירות, אז חלק מהעניין זה לתרגל שמיעה.
אני רוצה ראשית לרשום את הכתוביות ובכך גם לגלות מילים/ביטויים שאני לא מכיר ובשלב שני להקשיב לפרקים
שוב ושוב עד שאני זוכר את כל המילים ומבין/תופס משמיעה את המילים מספיק מהר.
לסדרה יש 10 פרקים של ארבעים וחמש דקות.
אין לי בעיה לעשות את הכל לבד, אבל אם מישהו ירצה להצטרף אלי, זה בעצם יחסוך לשנינו זמן, אם גם הוא רוצה לעשות חלק מהעבודה ולקבל את הכתוביות של כל הסדרה.
אני לבד - 10 פרקים.
שני אנשים - 5 פרקים כל אחד.
5 אנשים? שני פרקים כל אחד, וכך הלאה.
הסדרה שבחרתי היא סדרה חדשה יחסית משנה שעברה שנקראת
素敵な選Taxi
סדרה שכל פרק בה זה סיפור אחר.
הרעיון הוא שיש נהג מונית חביב שהמונית שלו מיוחדת ויכולה לחזור בזמן.
הוא נתקל בכל פרק במישהו עם בעיה מסויימת ומחזיר אותו בזמן לנקודה לפני הבעיה והאדם ממשיך בדרך אחרת ולפעמים זה הולך, לפעמים נהיה יותר גרוע... משעשע. לא משהו כבד מדי, ולא אלימות בית סיפרית (אהם אהם).
מי בעניין?
פרק ראשון לדוגמה
http://www.dailymotion.com/video/x2esfcf_suteki-na-sen-taxi-素敵な選taxi-episode-1-eng_shortfilms