מי רוצה לנחש

eliya-l

New member
אני יודעת ../images/Emo9.gif

ללאה! ללאה יש יום הולדת ב-2 בדצמבר -חחחחחחחחחחחחחחחחחח היא תהייה גדולה וחמודה עוד יותר אז בינתיים נשיקות על החשבון לאהההההה

maysabel

New member
רמז קטן: לא לי!!..שגם ב-2 אבל חודש אחר..

אז? פרסים ענקיים למנחש/ת גם פרסים קטנים גם פרסים גבוהים יש קצת במלאי פרסים נמוכים- אלה נחטפו מהר בגלל הסטטיסטיקה.. מי שרוצה להחליף את הפרס אז יש עוד כמה פרסיות גם יאלללה שמישהו יעיף אותי לכל הרוחות כבר? ביייייייייייי

טוב שעפת

יום הולדת שמח לעליסה בארץ הפלאות ואולי זה לארנב? בטוח שלא לזחל כי הוא ידוע בכך ששונא ימי הולדת הוא אז אולי לכובען המטורף נגמרו לי הניחושים?

maysabel

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo7.gif../images/Emo14.gif../images/Emo201.gifאוישש נפגעתי קשות..

אני עושה קורס בלהיות פולניה-דבר שתמיד היה זר לי ומוזר לי..אבל יש המון רווחים בעסק הזה.. התאמתי מספיק?..איך הולך לי? גררררררררררררררררררר

eliya-l

New member
ודרך אגב, מאיזה, תודעת העל של אפרים

היא זו שגילתה לי את הסוד. כל שהיה עלי לעשות הוא להתחבר ל"תודעת העל" על............ לתדר הנכון חחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא מתאים? תודעת על? איזו הברקה חמודה יש לי. נשיקות מישהו רוצה לקנות את הדירה שלי????????????????????????????

מאיזה

לי יש יום ראשון וגם לבת של יעל, ציפורן אבל יש פספוסה אחת לפני הבת שלי יערה חוגגת מחר ארבע היא ב1/12 אני ואחייניתי ב2/12 שבת נפלאה לכולם

maysabel

New member
עכשיו שניחשת

בטח קיבלת בתקשור, אחרת מאיפה היית יודעת אה? וגם אליה ניחשה עכשיו שתיכן צריכות להתחלק בפרסי מצטערת אבל זה מה יש.......... :)) מזל טוב ליערה הקטנה..אתן לה כבר חיבוק מקרוב :)

למעלה