מי רוצה לעודד ילד פרחים פצוע?...

flowerboy69

New member
מי רוצה לעודד ילד פרחים פצוע?...

ביום שבת נפצעתי ויש לי שבר ברגל...אולי תכתבו קצת דברים מעניינים שהזמן יעבור יותר מהר לפני שאני משתגע?... אגב הסרט last mimzy יוצא בדיוידי ויכלול את הקליפ של ווטרס לשיר שכתב...והספר החדש של סטורם נדחה לחודש הבא למי שמתעניין...

meytar

New member
תרגיש טוב!

טוב אתה לא יודע לאיזו צרה נכנסת, ביקשת שנעביר לך את הזמן אני כל-כך הולכת לחפור לך בשבכל[= (סתם, לאP:) אז הפאינל קאט הוא האלבום האהוב עליך (גם בין האהובים עלי, ד"א), יש סיכוי שבהופעה של רוג'ר ווטרס הייתה בVIP בצד הימני של הבמה (מכיוון הבמה...כלומר הצד הימני של ווטרס.) ? פשוט היה מאחורי מישהו שממש התלהב מהפאינל קאט, כשהתחילו השירים מהאלבום הזה הוא ממש ככה "הו פאינל קאט, פאינל קאט...." מעמקי נשמתו . כמה פריטים יש בסך הכל באוסף שלך? כמה מתוכם תקליטים? אתה אספן רק של פינק פלויד או של עוד תחומים/להקות? הגבס שלך ארוך או קצר? ואמרו לך לעשות פיזותרפיה מעצבנת כזו? שבוע טוב

flowerboy69

New member
משהו ענק חובה לקרוא!

קודם כל תודה למגיבים.נתחיל בתשובות לשאלות-באוסף כמה אלפי פרטים.לא יודע כמה תקליטים אבל לא חסר...אני אספן של הפלויד וחוץ מהם יש לי את כל אלבומיו של ניל יאנג כולל את "על החוף" בתקליט מקורי שהיה עד יציאתו בדיסק לנדיר מאוד מדובר על כ60 אלבומים...יש לי גם תקליטי סולו של קרוסבי סטילס ונאש...ואת כל האלבומים של לאונרד כהן... אני הייתי בצד שמאל בהופעה של ווטרס ולא התרגשתי ככ מהקטעים מהפיינל קאט כי הוא לא ביצע את השירים שאני באמת הכי אוהב משם. השבר בגלל שנתקלתי במשהו והרגל עפה למשקוף של הדלת ועכשיו לעיקר-שימו לב טוב לזה זה יעניין פה הרבה! הבאתי עכשיו את החוברת הופעות החדשה של ווטרס.היא דיי דומה חיצונית לזו הקודמת שנמכרה בהופעה בארץ אבל מבפנים היא יפה יותר.יש ראיון עם ווטרס והוא מספר על ההופעות שהיו לו.הוא מספר על 2 הופעות מיוחדות בעיניו-באינסטמבול ועוד איזה מקום והוא אמר שהיה לו מדהים כמה המוזיקה שלו ושל הפלויד חובקת עולם.ואז...יש חלק נרחב שעוסק בהופעה בארץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ווטרס מספר על הבלגן שהיה.הוא אומר שהוא התלבט אם לקיים את ההופעה בגלל כל הבלגן שהולך פה ואז הוא קיבל מכתב מאומנים ערבים שלחצו עליו לא להופיע בארץ כי זה יראה כאילו תמיכה ביחס שלנו לערבים אז הוא החליט לבטל את ההופעה ואז פנו אליו מהארץ ואמרו כמה שזה חשוב שהוא יופיע וכמה שזה יעזור פה לאיזור...אז הוא החליט להופיע אבל לא בתל אביב אלא במקום שיהיה יותר סמלי ויראה אחדות ושלום.הוא מספר שהיו שם 54 אלף איש ושהם באו ביודעין לדעותיו נגד מה שקורה באיזורנו.הוא מספר שזו הייתה ההופעה הכי גדולה בארץ אי פעם.ואז הוא מספר על הנאום שנתן על שצריך להפיל את החומות ושזה הדור שצריך לעשות שלום עם השכנים וכל זה....הוא אומר שסך הכל זו הייתה חוויה מיוחדת ומרגשת בעיניו.והראיון נמשך...הוא נשאר על ההשפעות של ההופעה עליו או על דעותיו הפוליטיות ועוד ועוד...אבל לא קראתי את זה עדיין.אחר כך גם הוא נשאל על הפלויד ועל הצד האפל של הירח...בקיצור היה מיוחד לקרוא את זה ולחשוב שזו החוברת שמסתובבת בכל העולם יחד עם ההופעות שלו... בקיצור חוברת מדהימה ביותר... לסיום-הספר של סטורם בכל זאת יצא החודש והוא בדרך לפה כמו גם הדיסק של פיקניק שעליו דיברתי. פרטים בהמשך...

TAZ!

New member
רוצה...

...ציור של העטיפה של Final Cut על הגבס? :)

holo

New member
../images/Emo6.gif

אבל זאת העטיפה הכי מכוערת בכל הדיסקוגרפיה של פינק פלויד!

TAZ!

New member
אבל זה האלבום האהוב עליו...

אפשר לצייר המון לבנים על הגבס (בהנחה שהוא לבן).

FunkyMonk

New member
אני דווקא אוהב אותה

אני חושב שהיא הרבה יותר יפה מעטיפות כמו של המומנטרי לאפס או החומה. ודווקא לאבסקיורד אני חושב שגם יש עטיפה יפה. מיסטית משהו.

עשיתי פעם ציור קיר

של Final Cut למישהו ( זאת הייתה העבודה שלי לתקופה ) זה יצא כל כך יפה, והייתי כל כך עצובה שזה נשאר על הקיר של הבן אדם ולא הולך איתי הבייתה .

למעלה