מי רוצה לעשות לי משוואה מעריכית ...Don't all jump at once
Y yuval k New member 30/12/03 #1 מי רוצה לעשות לי משוואה מעריכית../images/Emo35.gif ...Don't all jump at once
M Mapisto New member 30/12/03 #5 גודדאמט מתי אתה עושה בגרות אתה קטין אל לך להסבך עם lnים לוגים והחברה
Y yuval k New member 30/12/03 #9 לוגים ../images/Emo99.gif בגרות בסוף י', הווה אומר - בסוף השנה הבאה (אני בט')
M Mapisto New member 30/12/03 #10 חח אתה מוזר לא יודע מה כל כך להוט לך לסיים מת' מצד שני גם אני סיימתי אנגלית שנה שעברה וזה פאנן לישון מאוחר. מצד שלישי יש יתרון בלעשות בי"א ובי"ב - הממ אתה יותר מוכן.
חח אתה מוזר לא יודע מה כל כך להוט לך לסיים מת' מצד שני גם אני סיימתי אנגלית שנה שעברה וזה פאנן לישון מאוחר. מצד שלישי יש יתרון בלעשות בי"א ובי"ב - הממ אתה יותר מוכן.
E [eLad] New member 30/12/03 #12 אבל אם אתה לא מרוצה מהציון בבגרות של י', אתה עושה אותה שוב בי"א או בי"ב. בקיצור יש לך עוד 4 הזדמנויות שונות לעשות את הבגרות, שלא להזכיר מועדי ב'.
אבל אם אתה לא מרוצה מהציון בבגרות של י', אתה עושה אותה שוב בי"א או בי"ב. בקיצור יש לך עוד 4 הזדמנויות שונות לעשות את הבגרות, שלא להזכיר מועדי ב'.