מי רוצה לקרוא שיר שלי?

dcohn

New member
שיר שלי- "מאושרת"

לנסות לשנות את מה שקיים לנסות להראות את עצמך לעולם זה מה שתמיד רצית את אומרת אבל זה לא יגרום לך להיות מאושרת אולי הוא יודע מה את מרגישה יודע שאת עוברת עכשיו שעה קשה אולי הוא בדרכו לך לעזור אך גם כשיבוא את תראי שחור אז מה למענך הוא יעשה את האור יביא, את החושך יכסה, יכין לל ארוחת מלכים לתפארת ייקווה שאז תהיי מאושרת...
זה לא השיר הכי טוב שלי פשוט הוא אחד האחרונים=] כל הזכויות שמורות לי- דורין כהן

dcohn

New member
ת'אמת..

ת'אמת זה לא השיר הכי טוב שלי פשוט לא האחרון שכתבתי.. ויש לי עוד המון להשתפר אבל בכל זאת.. יש סיכוי?

mayy6

New member
תקשיבי

אם את כותבת שיר מכל הלב אפילו הפשוט ביותר אל תהיי מעורערת בקשר אליו, סה"כ אם את אוהבת אותו ומתחברת אליו ומרוצה ממשהו שאת יצרת אז לא צריך להיות לך חוסר ביטחון בקשר אליו, יש מיליון דעות כל אחד יגיד לך משהו אחר, העיקר שאת אוהבת

SIMPLEdavidPLAN

New member
נצל"ש

גם אני כתבתי כמה שירים, ואני רוצה ביקורת [ותהיה הרבה], אז אני שואלת אתכם קודם- לכתוב את השיר פה?

SIMPLEdavidPLAN

New member
אוקיי, אז הנה:

טוב, לפני השיר, זה לא שיר בחרוזים, ואין לו עדיין לחן. זה...א... לא יודעת הלגדיר, אבל זה שיר
כתבתי אותו כשהייתי במצב רוח מוזר : הצחוק והחיוך והמילים התפוגגו ברוח, הרוח הנושבת על פני נשמות חסרות מנוח, החושבות על המלחמה הנוראה, הרוח הנושבת על מילים חרוטות באבן, שאיש שוב לא יקרא אותן בקול, הרוח הנושבת על בית קברות שלא נגמר. על מצבות שקועות באבן, על אדמה חסרת חיים. על בית קברות שלא נגמר. מה דעתכם?

סמיילי8

New member
הוא יפה אבל הקטע האחרון מפחיד מעט ו

אפשר לתקן משו? אם כבר את כותבת שירים.. אמורים להגיד : "הצחוק, החיוך והמילים" לא זה וזה וזה.. קיצור.. חוץ מזה שיר מקסים וזה הקודם ממש יפה

SIMPLEdavidPLAN

New member
ובקשר למה שאמרת- "החלק האחרון מפחיד

מעט" מהז את אומרת? כאילו, מה הכוונה במפחיד? ואגב, כתבתי את זה בגלל שפעם שכנסעתי עם חברה שלי לאנשהו, ראיתי בית קברות שהשתרע על שטח ענקי והוא היה ממש גדול, באופק עוד ראו ריבועים קטנים של מצבות. אז זה בית קברות שלא נגמר.

למעלה