מי רוצה לשמוע את הבשורות הנהדרות

actress

New member
מי רוצה לשמוע את הבשורות הנהדרות

שיגיד אני. ובאמת מצפה לראות אתכם בהמוניכם.... כי אני חושבת שמגיע את זה לכווווווולנו.

skito

New member
../images/Emo127.gifגמני

מיכלי, בעברי הייתי חוקר (אל חשש) אני כבר יודע במה אמורים הדברים אחלה של דבר הולך לקרות כאן

אני אני אני אני אני אני אני אני אני

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

skito

New member
אני מנסה לנתח את השיר ואתה

וכמו צמח בר מופיע לכאן את השיר הזה: "לשחור....... יותר מליבי הקרוע את נפשי מבטך יעכור רעי המסכן הפרוע כלבלב נאמן לי שחור." היי אופנועיסט למה כל כך הרבה סימני שאלה וזה בטח לא ב-

actress

New member
עברו יומיים והבטחה זו הבטחה!

אני אומנם כרגע כותבת מהפלא בלי איקונים אבל שתדעו שאני ככ גאה בכם אנשושימוס אין לכם מושג עד כמה, הפורום ימשיך להתקיים ובאמת תודה אישית לכל המשקיעים, אין לי איקונים בפלא, באסה בכל אופן אוהבת את כולכם ואל תפסיקו לכתוב נשיקות וחיבוקים מיכל

actress

New member
אהההההההההההה איך שכחתי!!!!!!!!!

תפרסמו את זה לכל מי שאתם רק מכירים.... לא הוספתי את זה קודם כי לא יכלתי ועכשיו יש לי גישה....

actress

New member
התכנונים להוציא את זה לבית דפוס ו..

לחלק בתור קומוניקטים לעו"ש שיבואו ויבואו.... בנתיים אני אגלה לכם יש לי כרטיסי ביקור ופוסטרים אבל זה באמת באמת למקרה הצורך ואני מפצצצצצצצציצה....

skito

New member
יפה יפה עריכה מעולה../images/Emo45.gif

כל הכבוד יוזמה ברוכה
מהיום זה החותם שלי בכל אתר ואתר

actress

New member
סוף סוף שמו לב שקודם העלתי לא התייח

התייחסו אבל עכשיו כן תודה סקיטו!

למעלה