מי רוצה לתת לי

מיטללל

New member
מי רוצה לתת לי ../images/Emo24.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo3.gif

סתם. אני לא באמת עצובה. קבעתי היום עם הרס"פ החמוד. לא המשכתי את מנוחת הצהריים הבריאה שלי בגללו. ואז הוא התקשר ואמר שהוא מצטער אבל הוא לא יכול להגיע כי קרה משו (הוא הסביר לי מה) והוא חייב להישאר בבסיס. וזה נורא אכזב אותי כי... דיי חכיתי להיום. בהתחלה חשבתי שאולי הוא סתם אומר, אבל אני כבר לא חושבת ככה :\ בכל מקרה הוא ממש התעקש שניפגש מחר ובסוף הסכמתי. אבל כבר בכלל לא בא לי. גם ירד לי נורא. מה עושים ?

הנה ../images/Emo24.gif

ויהיה בסיידר... את כניראה מאוכזבת כי בסוף לא יצא להיפגש היום ובטח מחר את שוב תתרגשי.. בהצלחה בדייט!

flowers girl

New member
../images/Emo24.gifי../images/Emo9.gif

לא, באמת.. אני חושבת שאת צריכה ללכת לפגוש אותו מחר אפילו שאין לך חשק וזה. כן, זה קצת מעצבן שהוא לא יכל להגיע, אבל לא נורא
את בטוח תחיי.. את צריכה להפגש איתו, כי את יודעת שיהיה לך יותר טוב אם תהיי איתו

מיטללל

New member
חחח

איזו הסחפות. "את צריכה להפגש איתו, כי את יודעת שיהיה לך יותר טוב אם תהיי איתו". אני ממש לא יודעת את זה :) פשוט ההתלהבות ירדה לי... (זה תמיד קורה לי, בכל התחומים). וכן, ומחר אני אפגש איתו :)

לא הקשבת לראיון ?

היית שם לא ? היא אמרה שלא כדאי להתחיל עם מפקדים וכאלו בצבא כי אם זה לא הולך אז זה גורם לבעיות רק אחרי השיחרור

מיטללל

New member
חיחי

הוא לא המפקד שלי. הוא רק רס"פ במקום בו עשיתי את הטירונות. והוא אף פעם לא היה דרגה מעליי. אף פעם לא היה בנינו קשר. רק פגשתי אותו שם.

למעלה