והמתכון המובטח
1.) חותכים בצל לקוביות - ומטגנים בסיר עם קצת שמן עד שהוא מזהיב. 2.) להוסיף 2.5 קומקומי מים רותחים. 3.) לחתוך לפרוסות/קוביות בהתאם לירק: 1.) 3 גזר (לקלף לפני) 2.) 2 תפו"א גדולים (כנ"ל) 3.) דלורית (כנ"ל) 4.) 3 קישואים (אין צורך לקלף, רק לשטוף היטב.). עכשיו, הקטע הוא להכניס את הירקות מהקשה לרך, וכל פעם שמכניסים ירק לחכות 3-5 דקות (כשהמים ברתיחה), לפני שמכניסים את הירק הבא. היות שכך, אפשר לחתוך את הירקות בשיטת הסרט הנע. אז מכניסים קודם את הגזר, אח"כ את תפוחי האדמה והדלורית (ביחד), ולבסוף את הקישואים. 4.) בסוף מוסיפים 4 כפות מרק עוף, 1.5 כפות מלח, ופלפל שחור לפי הטעם. להמשיך לבשל את המרק עוד 3-5 דקות, ואז להוריד מהאש. יום למחרת הוא אפילו יותר טעים, ומומלץ לאכול אותו עם האטריות הדקיקות למרק.