מי רוצה שאעלה תמונות מסוימות מהפרק

רונני2001

New member
מי רוצה שאעלה תמונות מסוימות מהפרק

מי רוצה שאעלה תמונות מסוימות מהפרקים של צח"מ? אני יכול להעלות לפה תמונות באיכות די טובה של כל פרק בכל יום. אם תבקשו ממני להעלות לפה תמונות מסוימות של סצינה מסוימת או שחקן מסוים מפרק של אותו יום \ של יום האתמול, בכיף אעשה זאת...
אני מקליט כל יום למחשב צח"מ וצופה בלילה בפרק היומי בטלוויזיה (מחבר את המחשב לטלוויזיה) אני יכול להוסיף את התמונה לאחר שאני צופה בפרק... אם תהיה הענות, בכל יום אני אפתח פה שרשור השואל מי רוצה איזו תמונה \ תמונות ו... אני אעלה את התמונה בלילה (אפשר גם קטעי ווידאו מתוך הפרק) רוני מייקלוני...

The Abbott Girl

New member
אני רוצה!!!

תמונות של ג'ק כמובן, והסצינות שלו עם אשלי! אני מתה על שניהם ביחד למרות שבד"כ אשלי פשוט מתקיפה אותו (ובצדק יש לציין).

ים כחול

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

חשקה נפשי במבט ממזרי שובבי של מייקל בולדווין
ואולי מלקולם בחדר כושר ....
תודהה

רונני2001

New member
עיכובים בהעלאת התמונות(עוד לא ראיתי

עוד לא ראיתי את הפרקים של אתמול ושל שילשום (ושל היום)... הכל מוקלט והכל יעלה לפה כשאני אראה... (אחרי שאני אראה) סורי.....

ים כחול

New member
צ"ארמי אתה צודק.....

אני גם חולמת לראות פרקים עתיקים נוסטאלגים של צח"מ ... תגידו אתם זוכרים כמה ניקולאס היה חננההההההההההההה כשהיה ילד ? גם אז לא סבלתי אותו
לא הרבה השתנה באופי מלבד שינוי מפתיע ולא הגיוני בחיצוניות . בא לי על מיפגש מרתון פרקים עתיקים עם כולם
יהיה משעשע .

מה קורה באמת עם המפגש? ../images/Emo12.gif

ג'ק למעשה שימש בתפקיד אביו של ניקולס, בעודו נשוי לניקי. הוא לקח את ניק לבייסבול, הוא לימד אותו תרגילים, הוא שיחק איתו, ויקטור היה יותר אב חורג מאשר ג'ק בתקופת הילדות של ניקולס!!

ים כחול

New member
צהובוני איזה זכרון ../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif

מוזר עכשיו כמה שנאה בין ניקו לג"קי ...

Charmed24

New member
ניק ../images/Emo163.gif

הטיפש הזה סתם שונא את ג'ק, כי אבא אמר לו שצריך לשנוא את ג'ק כמו שהוא שונא את בראד כי אחותו הגדולה אמרה לו שצריך לשנוא את בראד או כמו שהוא שונא את גרייס כי אשתו אמרה לו שצריך לשנוא את גרייס (ולפני שהיא גילתה לו שאת גרייס אמורים לשנוא, הוא חשב שעם גרייס אמורים לשכב) בקיצור....אהבל

היי אל תקרא לו אהבל ../images/Emo123.gif

תקרא לו מאותגר שכלית
את גרייס בהחלט היתה לו סיבה לשנוא, הוא לא רצה לשכב איתה והיא ניסתה להרוס את הנישואים שלו!!
לגבי בראד באמת אין לו את העובדות שיש לויקי על ה"רומן" שלו עם ניקי, אבל סיבה מספיק טובה לכעוס עליו - בראד בגד באביו בעבר, לא? קשה לסמוך עליו.
ולגבי ג'ק, הוא אף פעם לא ממש שנא אותו... רק מאז סיפור ההשתלטות, ושוב, בצדק.

יש כאן איזה ישראלי-שבדי ../images/Emo8.gif

שאני בטוח שהיה שמח אם היית מעלה למחשב את הפרקים במלואם, כדי שגם הוא יהנה מאיליין דיווידסון האלילה ומייקל בולדווין השועל

למעלה