תמונה עשירית צבי ים וכל מיני חמודים אחרים
G gaia20 New member 16/9/04 #1 מי רוצה תמונות מאילת?../images/Emo98.gif../images/Emo42.gif טוב, מטי הואילה בטובה להביא לי את התמונות...אז הנה כמה תמונות מפדחות ביותר!!!!!!! טוב, אז תמונה ראשונה רמת פידוח:
מי רוצה תמונות מאילת?../images/Emo98.gif../images/Emo42.gif טוב, מטי הואילה בטובה להביא לי את התמונות...אז הנה כמה תמונות מפדחות ביותר!!!!!!! טוב, אז תמונה ראשונה רמת פידוח:
G gaia20 New member 16/9/04 #14 זהווווווווווווווווווווו האמת היו עוד כמה...אבל משום מה הן לא אצלי.... אולי תהיה עוד נגלה בקרוב תהנו
ל ל3 New member 16/9/04 #15 הדרי, תמונות מתוקות איזה צחוקים עם הפדיחות, ואלה לא יכולתי להפסיק לצחוק נראה שעשית חיים וזה מה שהכי חשוב! חג שמח שירי
הדרי, תמונות מתוקות איזה צחוקים עם הפדיחות, ואלה לא יכולתי להפסיק לצחוק נראה שעשית חיים וזה מה שהכי חשוב! חג שמח שירי
ק ק א ר י נ י 1982 New member 17/9/04 #17 ../images/Emo99.gif אחלה תמונות בובה תפסיקי להגיד שאת לא פוטוגנית ... את מקסימה!! אהבתי את כל התמונות נראה שעשיתן חיים!!
../images/Emo99.gif אחלה תמונות בובה תפסיקי להגיד שאת לא פוטוגנית ... את מקסימה!! אהבתי את כל התמונות נראה שעשיתן חיים!!
G gaia20 New member 16/9/04 #2 תמונה שניה רמת פידוח: (פה אבדו כוחותי אחרי האבובים....פשוט נשכבתי על המיים..)
G gaia20 New member 16/9/04 #4 תמונה רביעית רמת פידוח:אין סוף כוכביות..... *לא יודעת על מה חשבתי באותו רגע...נראה לי שניסיתי...לעוף
G gaia20 New member 16/9/04 #5 תמונה חמישית רמת פידוח: המשך של התמונה הראשונה--->נפילה ראשונה מהבננה...
G gaia20 New member 16/9/04 #7 תמונה שביעית רמת פידוח:מיליון כוכביות רק שתבינו, אחרי הנפילה השלישית, השאירו אותנו במיים ואמרו לנו לשחות לחוף... ואומנם זה נראה כאילו אני בין הראשונים...אבל ממש לא.. באותה שניה פשוט נעצרתי...הלב שלי אמר "סטופ" לרגע....וכולם עקפו אותי....
תמונה שביעית רמת פידוח:מיליון כוכביות רק שתבינו, אחרי הנפילה השלישית, השאירו אותנו במיים ואמרו לנו לשחות לחוף... ואומנם זה נראה כאילו אני בין הראשונים...אבל ממש לא.. באותה שניה פשוט נעצרתי...הלב שלי אמר "סטופ" לרגע....וכולם עקפו אותי....
G gaia20 New member 16/9/04 #8 תמונה שמינית רמת פידוח:מאה כוכביות פה זה אחרי איזשהי פעילות שאני כבר לא זוכרת קיצר כמה שעות במי מלח...בלי משקפיים...עייפה....והתוצאה לפניכם
תמונה שמינית רמת פידוח:מאה כוכביות פה זה אחרי איזשהי פעילות שאני כבר לא זוכרת קיצר כמה שעות במי מלח...בלי משקפיים...עייפה....והתוצאה לפניכם
G gaia20 New member 16/9/04 #9 תמונה תשיעית../images/Emo122.gif זהו, נגמרו רמות הפידוח עכשיו זה רק תמונות שאני פשוט יצאתי לא פוטוגנית במצפה התת ימי
תמונה תשיעית../images/Emo122.gif זהו, נגמרו רמות הפידוח עכשיו זה רק תמונות שאני פשוט יצאתי לא פוטוגנית במצפה התת ימי
M matyc New member 18/9/04 #18 הלו כל התמונות אצלך תודי הם יצאו תמונות מקסימות בנות תודו שהתמונות יצאו מדהימות מתה עליך
G gaia20 New member 18/9/04 #19 ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif ד"א, לא כל התמונות אצלי...יש עוד איזה אחת או שתיים שבטעות מחקתי... אשמתי...
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif ד"א, לא כל התמונות אצלי...יש עוד איזה אחת או שתיים שבטעות מחקתי... אשמתי...