מי רוצה ? אני מכינה! לבד!
צ צפניה בן שבתיאל New member 7/12/04 #2 אני החלטתי לוותר על הכנת סופגניות לבד, אבל אני אנסה לביבות. יש גבול לכישורים הקולינריים שלי את מוזמנת לשלוח לר"ג כמה...
אני החלטתי לוותר על הכנת סופגניות לבד, אבל אני אנסה לביבות. יש גבול לכישורים הקולינריים שלי את מוזמנת לשלוח לר"ג כמה...
N Noaal New member 7/12/04 #3 אם לא תנסה לא תדע.. ../images/Emo8.gif הייתי אמורה לניות מחרותיים במרכז אבל זה כנראה התבטל.. סורי, תצטרך להגיע לי-ם בכדי לקבל סופגניה.
אם לא תנסה לא תדע.. ../images/Emo8.gif הייתי אמורה לניות מחרותיים במרכז אבל זה כנראה התבטל.. סורי, תצטרך להגיע לי-ם בכדי לקבל סופגניה.
N Noaal New member 8/12/04 #6 פחי, שבוע הבא אני עושה עוד נגלה או שתיים, אתה מוזמן לקפוץ.. כבר דיברנו על זה שלא מאיימים על יונה ביין.
פחי, שבוע הבא אני עושה עוד נגלה או שתיים, אתה מוזמן לקפוץ.. כבר דיברנו על זה שלא מאיימים על יונה ביין.
פ פ ח י ש ו א ו New member 9/12/04 #7 אין אלוהים... לא כי אין סופגניות אלה כי אני מת לאכול אבל לא יכול עכשיו אין לי תירוץ לקפוץ
N Noaal New member 8/12/04 #5 יצא טעים! הבנות שלומדות איתי בערב מאוד התלהבו ואכלו את הכל. שבוע הבא עוד נגלה וגם לביבות! צפניה, איך יצאו הלביבות?
יצא טעים! הבנות שלומדות איתי בערב מאוד התלהבו ואכלו את הכל. שבוע הבא עוד נגלה וגם לביבות! צפניה, איך יצאו הלביבות?