מי רצה את השירים של הופ
בבקשה:

אמאורית

New member
מי רצה את השירים של הופ../images/Emo35.gif בבקשה:

השירים של הופ ותודה ליעל מערוץ הופ, שהתארחה אצלנו בעבר, שארגנה לנו את המילים!
שיר פרידה מלים: שירה גפן לחן: ליאורה שלזינגר א. קוראים לי דניאל אני כבר לא קטן הבוקר הוא הבוקר הראשון שלי בגן אני מאוד שמח אבל גם קצת פוחד מאמא ומאבא פתאום להיפרד להיות עם ילדים שאני לא מכיר ולכן המצאתי לי ולאמא שיר: פזמון: ידיים מחבקות יום נעים וטוב להחזיק קרוב לאט גם לעזוב אף באף נוגע והפה לוחש שאחר הצהריים שוב פעם ניפגש ב. קוראים לי נעמה אני כמעט גדולה עזבתי את הגן של הגננת איילה פתאום בגן חדש בלי כל החברות הכל נראה אחרת, אפילו הבובות הנה כבר הגענו, אבא מתכופף נשאר איתי עוד רגע שר ומלטף. (פזמון) ג. אני ממש גדול קוראים לי יונתן עוד רגע גם אני מגיע אל הגן אני כבר לא פוחד כי אין לי כבר ממה בגן הזה הייתי גם לפני שנה התרגלתי לילדים, למשחקים, לנדנדה ולשיר עם סבתא את שיר הפרידה: (פזמון)
שיר בוקר מילים: שירה גפן לחן: ליאורה שלזינגר מתחת לשמיכה מגיע סוף חלום בלי ששמתי לב התגנב היום קרן צהובה פוקחת את עיני איך תמיד השמש מתעוררת לפניי בואי ואראה לך, שמש עגולה איך אני בין רגע, מתעוררת כמו גדולה לקום מהמיטה ולסדר אותה לשטוף טוב טוב במים, עיניים לחיים שיניים ושיניים כל כך הרבה שיניים מבט אל הראי מי זאת שם? אני! חולצה ומכנסיים כפתור ועוד כפתור גרביים נעליים יודעת כבר לקשור ואמא מוכנה לקלוע לי צמה כי לבד קשה אני עוד קצת קטנה שותה את כל השוקו ומבקשת עוד בתוך התיק יש סנדויץ בתוך הסנדויץ סוד, נשיקה מאמא ומאבא גם, שמש צהובה תלווי אותי לגן עוד שנייה ממש,שנייה ממש, מתחיל לו יום חדש
שיר ערב מילים: שירה גפן לחן: ליאורה שלזינגר שחקתי בכדור עם דני הגדול ובגינה שלנו חפרתי לי בחול מצאתי שני קרשים, ועכביש ענק איך תמיד מחשיך באמצע המשחק צריך לחזור הביתה נהיה כבר מאוחר, שלום לחברים נפגש מחר אני אוכל הכל כדי להיות גדול ובמקלחת מים ידיים ורגליים שיניים ושיניים כל כך הרבה שיניים מבט אל הראי מי זה שם. אני! חולצה ומכנסיים, פיג'מה עם דובים, איתם החלומות הכי הכי טובים ואבאל'ה ניגש מדליק לי אור חלש ובחושך השמיכה נראית כמו נחש "היה היה מלך ולו שלוש בנות" אמא מספרת עיני נעצמות, נשיקה במצח ובלחי גם, חלומות של פז לאט לאט נרדם הגיע סוף היום ועוד מעט חולם, "לילה טוב"
שיר השכבת הבובות נוגה אלגום שמש נרדמה מאחורי העץ והירח מחייך לי וקורץ הכוכבים יוצאים בשקט לשחק והצעצועים הִתְחילו לפהק אז בואו ונראֶה מי פה נרדם ראשון חיבוק וּנְשיקה הגיע זמן לישון... שיר ערש מפנק לפושוּ הֶחתול ולא לִשכוח לָבובה לשים חיתול ג'ירף וגם קרנף נשכיב על המדף ולליצן "בּוּרקס" נשיקה באף הקוביות שלי לוחָשות סוד אַחַרון לְכל המשחקים המתרפקים שֶבּארון טוש התכלת, הצהוב והכתום סיימו לִצְבּוע יופי, יופי של חלום! מתחת לשמיכה שלי הלבנה דובון וּנְסיכה שרים מתוך שינה על קצות האצבעות נסגור את הארגז. לילה טוב כולם. וַחלומות של פז. עוד מעט מעט... אשוב לְכאן וגם אני... אִישן.
שיר פתיחה הקונצונים מיכל חזון שמש זורחת אל בוקר חדש והם שוב אתנו כמו שוקו עם קש בואו עכשיו, היכנסו לעניינים עם הקונצונים פזמון: אז קומו לבוקר של קונצונים ושבו לשולחן עם הקונצונים הקונצונים איזו (מין) משפחה קצת מזכירה את שלי ושלך הקונצונים איזו (מין) משפחה קצת מזכירה את שלי ושלך הקונצונים שואלים ועונים חושבים שבכל דבר (הם) מבינים הראש שלהם - קצת בעננים אך תמיד (הם) בעניינים פזמון: אז קומו לבוקר של קונצונים ושבו לשולחן עם הקונצונים הקונצונים איזו (מין) משפחה קצת מזכירה את שלי ושלך הקונצונים איזו (מין) משפחה קצת מזכירה את שלי ושלך

הילהל

New member
שיחקת אותה!../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

שוקו עם קש? ואני תמיד ישבתי שהם כמו שוקו עם דבש (איכס).

ashlaya

New member
תודה רבה!!!

בדיוק מה שחיפשתי.... דווקא היו נדיבים לשלוח בפקס רק ...שלא יצא ....

למעלה