מי רצה הופעה בחיפה ?

nawa

New member
מי רצה הופעה בחיפה ?

ב-27/10 השוטים יופיעו בטכניון...פרטים נוספים בהמשך

פ ו ס ט י

New member
יאוווווווו ישששששששששש!!!

אני אגיד לאמא לברר פרטים... =] כולי אושר... איזה יום שמח לי היום איזה יוםםםם?!?!?

פ ו ס ט י

New member
בעעע אז ככה...

זה ב9... לא נראה לי שהופעה מלאה... וזה עם איזה 2 דיג'אים ... O: אני רוצה הופעה מ-ל-א-ה!! אתם לא מבינים?!?!?! סעמק!

פ ו ס ט י

New member
לא.. אבל לא נראה לי..

וזה שהיא שאלה אותו אמר לה שעולה 30... אבל זה גם לא בטוח ביום ראשון אפשר יהיה לקנות.. זה לא שווה בכלל

nawa

New member
פרטים נוספים

27/10 הפנינג תחילת סמסטר בקמפוס : שוטי הנבואה ו DJ SKAZI (אירוע ערב - בתשלום) ובנוסף : D.J GUY SHLEZINGER & D.J R-NON דוכני מזון ומכירה , מסכי ענק ומופעי פירוטכניקה . מחירים מכירה מוקדמת : סטודנט טכניון 30 ש"ח ( בהצגת תעודת סטודנט ) חיצוני 40 ש"ח . מכירה במקום : סטודנט טכניון 40 ש"ח ( בהצגת תעודת סטודנט ) חיצוני 50 ש"ח . הערות * פתיחת שערים 21:00 * בערב המסיבה תתאפשר כניסת רכבים למתחם הטכניון

אולי יש לך מושג דוד נאור../images/Emo54.gif

על ההופעה שלהם במוצ"ש הקרוב בתיאטרון תמונע בת"א? ברור שאני יוכלה לחפש, אבל נראה לי שאתה בקיא בחומר....

nawa

New member
זה מה שמצאתי

מיקום : תיאטרון תמונע - בית ליוצרים ולקהל כתובת : רח' שונצינו 8 תל אביב טלפון : 03-5621387 תאריך : 23/10/2004 שעה : 22:30 יום : שבת מחיר כניסה : 85 תיהני !

jowi

New member
נאווור...זה עם הגבלת גיל הזה בחיפה?

וזה ממש הופעה או כזה חמש דקות?

DidjiT

New member
הוּ כמה נפלא!!

אחותי צלצלה אלי הרגע ואמרה לי שידיד שלה הוא הקב"ט שם [קצין ביטחון] והוא יכניס אותי בחינם! אז אני באה... כמה נפלא =)

למעלה