מי רצה כתבות חדשות? גם כאלו?

מי רצה כתבות חדשות? גם כאלו?

לילה טוב למי שעוד כאן... הנה מצאו משהו חדש לחפור עוד קצת (לא משנה שזה היה בnrg לפני חודש כבר) אבל לא ידעתי שמדובר על חצי מליון שקל
???
----------- כאן

שונית 7

New member
התביעה לא נגד ג'קו למרות מה שכתוב

אלא נגד מי ששולח אותו להופיע(חברת כספית כנראה) או לחילופין מבטל הופעות בשמו או שולח אותו לפרוש לפסק זמן. כל הכתבות מהסוג הזה הן מגמתיות ע"מ לעורר שערוריות וטוקבקים ולהעלות רייטינג. חוץ מזה יש אנשים שמתמחים בלהתפרנס בהגשת תביעות בהנחה שיצליחו להוציא כסף מהתביעה או מהלחץ הציבורי שבפירסומה.עד כמה שזכור לי מועדון מטרוק נסגר ולכן נראה לי שהם מנסים בדרך זו לכסות קצת מההפסדים שלהם. בד"כ תביעות מסוג הזה לא נסגרות בבית משפט אלא בפשרה כלשהי

eilati27

New member
תודה... יש הודעה כזו מאתמול בפורום

בשעה 00:11 בלילה...

המטרוק לא נסגר, הייתי שם במסיבה

הוא עבר לרחובות. חוצמיזה, אני לא מבינה מה הם תובעים? נכון זה לא בסדר שהוא ביטל ככה בפתאומיות אבל בטח לחצו עליו כל היחצנים וכל הצוות של כוכב נולד.

שונית 7

New member
ושוב אני אומרת לא תובעים את ג'קו

אלא את מייצגיוולא צריך להתיחס לידיעות כאלה חשיבות זו רק פיקנטריה זולה.ראי איך נגמרה פרשת מאיה בוסקילה כשמכל צד היו פרסומים על איומים בתביעות ובסוף הכל נסגר בשקט ובפשרהכשהד ארצי קנו את החוזה שלה.

reviital

New member
מה זה הדבר הזה?? ../images/Emo46.gif

אני יושבת מול המחשב ואוכלת לי להנאתי תירס מקופסת שימורים, נכנסת ל-ynet, פתאום קולטת את השם של ג'קו... לשניה מתחילה להתלהב... ואז חוטפת קריזה!! כמעט השפרצתי את התירס על המסך!! אח"כ קראתי את התגובות שם והיו לא מעט תגובות חכמות כך שקצת נרגעתי...

דורית41

New member
...וויידוי

ווידוי-בעוונותי לא יכולתי להתאפק מרב כעס והגבתי אתמול...(בשם "גיתית").

talytal

New member
ידעתי שזו את! ../images/Emo140.gif

וכל הכבוד על התגובה היפה!
יש שם דווקא אחוז בכלל לא רע של תגובות מאוד בוגרות ומאוד בעדו, הבעיה היא שמספיק לי לקרוא תגובה אחת או שתיים ממש שליליות וזה הורס לי את כל הכיף מהתגובות הטובות....

דורית41

New member
../images/Emo9.gifאיך זיהית?

אגב,לדעתי מס' בנות נוספות מהפורום הגיבו... ואגב נוסף-יש בחור בשם אורי מחולון שתמיד מתייצב יחד אתנו לצד של "הטובים" בכל הכתבות - אנחנו חייבות לצרף אותו לפורום!!

שונית 7

New member
טליטלאני הגבתי אתמול יותר לעורך

לגבי תגובה 17 אידיט שהודיע שבפעם הבאה יבוא עם ביצים.ביקשתי להוריד את התגובה כי זו לא ביקורת לגיטימית אלא קריאה להסתה ולאלימות. מיותר לציין שאף אחד לא התיחס אלי

גם אני../images/Emo45.gifצריך קצת לאזן עם השליליים

אבל מפעם לפעם אני שמה לב שיחסית יורדים מס' הטוקבקים השליליים וגם יש תגובות כמו ש"צריך לסלוח לו", ו"לא מגיע לו" גם מכאלו שאינם מעריצים שלו אז המצב משתפר.. שבת שלום

חבל להתעצבן מכל דבר קטן..../images/Emo13.gif תמיד י

יחפשו איך להזכיר אותו גם בלי שום קשר..

שונית 7

New member
אבל זה באמת מעצבן:הבחור קושי

הרויח כמה שקלים ומםרסמים שהוא חיבחצי מיליון שקל? מסכן הוא לא חיב כלום חיבים לו ובענק הרבה הרבה פיצויים

דורית41

New member
אתן יודעות מה?

יש מצב שהתגובות שלנו כן משפיעות-כי אתמול לפני שכתבתי את התגובה (שהתמקדה בכותרת ) הנוסח בכותרת של הקישור בדף הראשי של YNET היתה:"כנראה שג'קו מכיר רק פרסום רע,אחרת איך ניתן להסביר ששוב הוא מקבל פרסום כזה" (אולי טעיתי במילה אבל זה היה הנוסח , באמת תת רמה)-והיום אני רואה שכבר אין משפט כזה,אז יתכן....שמא....שחשבו פעם נוספת על ההתנסחות הזו והקשר שלה לתוכן של הכתבה?

talytal

New member
הייתי רוצה להאמין, אבל לא נראה לי

תמיד כשהכתבות עוברות מקום באתר משנים את הכיתוב. אתמול הכתבה הוצגה בצורה יותר בולטת כי היא הייתה יותר חדשה. היום היא הועברה למקום אחר, וגם הכיתוב שונה, אבל זה תמיד תמיד ככה. זה רק טבעי שאחרי יום הם פחות ינסו לתפוס קוראים בכותרות סנסציוניות. לא נראה לי שלתגובות יש איזשהי השפעה על העניין הזה.

למעלה