מי רצח את ירין?!

Mr Gerber

New member
מי רצח את ירין?!

(או: את מי זה באמת מעניין?!) אני אומר - שירין זה שם קוד לפרוייקט שקשור לפרסומות באתר(או במילים יותר פשוטות, הוספת פרסומות בכל מקום אפשרי) ובסוף הפרוייקט התבטל. כמה מהעובדים הממורמרים של תפוז החליטו למחות על כך! וזהו. (אי אפשר לומר שאני לא יצירתי...) אז... מה לדעתכם עומד לקרות בקרוב? (ע"פ החתימה של תפוז אנשים מודיע - "המתח גועש, כולם רוצים לדעת...מי רצח את ירין?! (בקרוב...)")

Witchcrafts

New member
זה פשוט,

ירין אק"א אי-טי. הגיע הזמן שיתנו לחייזר המהולל שם צברי ושנדע מה עלה בגורלו. $-:

ailag

New member
דיסלקציה

זה "מי רחץ את ירין", חדש בבלוגTV.

Purple Mushroom

New member
אני חשבתי קודם שירין זה הבודהה ,

אחר כך חשבתי שירין זה שינוי השם של ירון. אני טוען כבר הרבה זמן שאני יודע מי רצח את ירין . אני מקווה שזה קשור לטקס תפוח הזהב 2006 של תפוז אנשים . מקווה שהערפל סביב יתבהר , ומקווה שאני עוד אצליח לעקוב אחרי ההודעות של מערכת תפוז בפורומים בצהריים . מקווה שגם השנה טקס תפוח הזהב יהיה פתוח לקהל הרחב . בסוף השבוע של פסח , אחרי שלא הצלחתי למצוא בעזריאלי מכונה להנפקת כרטיסי ביקור . הצלחתי למצוא את עצמי בסנטר . ולהפיק 15 כרטיסי ביקור , לרעיון שמקדים את עצמו בכמה עשרות שנים . לשיווק פורום האב לטקס תפוח הזהב 2006 , הפורום המרכזי שאני כותב בו 5 שנים ורבע.
______________________________________________________________________ אני יודע שאני מקדים את עצמי בכל מיני תחומים בכמה עשרות שנים.

Purple Mushroom

New member
מעניין איך עולם המושגים השתנה בשנה האחרונה

השנה זה חפרן. אבל לפני שנה + . בתחילת 2005 , קראו לי איש ההודעות הארוכות .

Purple Mushroom

New member
כן../images/Emo45.gif הקדישו לי הרבה טאגים..../images/Emo3.gif

נוצר גם פתח מיוחד בחלל ובזמן . ש... יש דרך אבנים צהובות שמקשרת בין פורום 100 לפורום 101 , שנימצא בספירה הרבה יותר גבוהה . טוב , מספיק חפרתי בשעות הקטנות של הלילה . ______________________________________________________________________ "פיתאום ניפתח פתח קטן בחלון הצהוב , ומישהו צעק שם : מי זה חושב שהוא אלוהים ב2 בלילה !
"

למעלה