מי שאוהב לקבל עזרה בפוקר.

אלן123

New member
מי שאוהב לקבל עזרה בפוקר.

תוכנה ממש טובה שקיבלתי מחבר, מזינים את הקלפים והפלופ שנפתח והתוכנה מראה סיכויים וכל מיני דברים שאי אפשר לדעת לבד. היא חינמית 3 חודשים ראשונים, ככה שאין בעיה לנסות. אני אהבתי. בהצלחה - http://www.effectiveplay.com/?epr=46874&sl=42003 אלן.

OrelB2

New member
יש לי שאלה..

אם אני עכשיו שולח ל-5 אנשים אני מקבל את התוכנה חינם? אם כן זה שווה..

אלן123

New member
כן.. ככה אני השגתי אותה.

ממש אהבתי את התוכנה, שלחתי אותה ל-5 חברים, לא יודע אם אהבו, אבל אני קיבלתי אותה חינם. שמח שאהבת.

Aviv1990

New member
הורדתי..יש לי שאלה.

אני מזין את הקלפים שקיבלתי, ואת הפלופ, וזה מראה לי את הסיכויים שלי לנצח? נגיד 70% זה טוב? כי היה לי 70% והתלבטתי אם להשאר.. אה ומה זה Min. Opp. Hand ?? תודה!

אלן123

New member
70% זה מצויין..

70% מראה לך שהסיכויים לנצח טובים מאוד, כמובן שזה מאוד תלוי כמה שחקנים יש במשחק, שגם את זה אתה צריך להזין דרך אגב.
Min. Opp. Hand משמעותו - יד מינימאלית אפשרית, הנה הסבר- אם לדוגמא, נוסף קלף לפלופ וראית את אחד השחקנים מעלה הרבה כסף, ונראה לך שהוא קיבל קלף טוב. אתה יכול להזין לתוכנה שלאחד השחקנים (לא משנה מי) יש לפחות זוגיים (או כל אופציה שתבחר), ז"א, שיכול להיות למישהו זוגיים, צבע, רצף וכו' (כמובן, בהתאם לפלופ). עכשיו, התוכנה תראה לך מה הסיכויי לנצח במשחק אם* למישהו יש זוגיים ומעלה. כמובן שאם יש לך רק זוג, הסיכויים יהיו נמוכים מאוד, אבל אם הסיכוי שבקלף הבא תקבל צבע הוא גבוה, התוכנה תראה לך את זה באחוזים. מקווה שזה היה ברור, הבנת?

למעלה