מי שאוהב קטנטנות!!!!!

מי שאוהב קטנטנות!!!!!

רציתי לכתוב לכם שראיתי את ק-מ-י-ל-ה ו-פ-ל-י-פ-ה!!!!!!!!!! אולי אני הולכת ללונה פארק! למסיבת פרידה :( אתם יודעים לנדיה יש איי סי קיו ויש לי אותו!!! טוב צ´או

the crasher

New member
איי סי קיו

אני אשמח אם תביאי לי את האיי סי קיו של נדיה, אני חולה עליה!!!! תודה

קמילוש

New member
בבקשה !

למי שיש את מספר האי סי קיו של נדיה שיביא לי אותו , בבקשה !

Rotem Lisa

New member
את יכולה להביא לי בבקשה.. ?

רועיצ´י ישמח~!!

Rotem Lisa

New member
אם זו היא, ואם זו לא היא-

תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה ררבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה בה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה ררבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה בה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה ררבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה בה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה ררבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה בה רבה רבה רבה רבה רבה *משתעלת*.. תודה רבה :)

eliran82

New member
נו אז מה לי יש את האייסיקיו של פטו

מה את מתלהבת מנדיה??

sweet candy

New member
של פטו גם לי יש, אך זה לא נראה אמית

הכינוי שלה זה fiery ice angle? אם כן אז דחוף תעני בבקשה

למעלה