TWEETY =^.^= 2
New member
מי שאומר פעם שלישית גלידה סתם מבלבל
חשבתי שתהיה לי שנה מתוקה ובמקום קיבלתי שנה אדומה
פוי איזה יאוש,,,די באמת נמאס לי
בהזרעה ראשונה הייתי בטוחה שזו פעם אחת ודי. הזרעה שניה ידעתי שהסיכוי חלש פעם שלישית היא בדרך כלל גלידה - מסתבר שלא
וכלל כל כך רציתי שהפעם זה יצליח, גם בגלל הפחד מצילום הרחם שעכשיו הוא בילתי נמנע ותנאי להמשך טיפול
לקח לי 5 שנים להחליט שזהו הזמן הנכון, ובעיקר בגלל הפחד מרופאים - גם לדקירות עדין לא התרגלתי וכל פעם מחדש זה ממש טקס (כבר נגמרו הסיפורים לאחות). ועכשיו הצילום הזה,,,וכן אני יודעת שלא מתים מזה ועברו זאת עשרות לפני ויעברו זאת עשרות אחרי, ובכל זאת,,,,אני ממש מפחדת אבל ממש מפחדת. כבר חושבת אולי כדאי לוותר. נשמע אולי מצחיק מול רבות מכאן שעברו עשרות טיפולים הרבה יותר לא נעימים ממני, ובכל זאת. פשוט די נמאס לי מהכל,,,,נמאס לי מרגישות היתר שתפסה אותי, פעם לא ידעתי מה זה דמעות, וחשבתי שאצלי הן התיבשו מזמן. היום אני יכולה לבכות מכל שטות, לצחוק ברגע אחד ובמשנהו לבככות, לראות סרט ולבכות, לראות קומדיה אפילו ולבכות לשיר ככה סתם ולבכות - מאופו לעזעזל הגיעו כל הדמעות האלו, ממש לא מתאים לי, אני החתולית הזו כפי שמכנים אותי חבריי, עם כל מה שקורה נוחתת תמיד על 4 רגלים. אז תגידו זה ההורמונים,,,אבל מה בסך הכל לקחתי, כדור אחד של איקקלומין ובסך הכל 3 פעמים,,,,מזה כל השינויים???????. והמשקל שלא נדבר עליו, ממכנס 38 שהייתי כל חיי הפכתי ל,,,המממ לפילית ולא כי לא סגרתי את הפה, אני אף פעם לא הייתי אכלנית, וגדלתי רק על ממתקים - היום גם אותם לא בא לי ובלעדיהם הפכתי לפילית. אז הריון אין,,,,אבל יש המון בכי והמון משקל שלא היה, ויש המון בדיקות כואבות והמון המון דברים שגורמים לי להשאר פה מול המסך מאשר להתערבב עם האנושות שבחוץ. זה ממש לא פייר שאני לא פעילה פה ונכנסת רק בכדי לפרוק,,,אבל אני פה יותר ממש שאתם חושבים רק שכמו שאין לי ממש חשק להתערבב עם אנשים בחוץ, אין לי ממש חשק להתערבב פה, ובכלל אין לי חשק לכלום. אולי זה מה שמתוככנן לי מלמעלה, ללמוד ולראות כמה שההתמודדות לבד היא קשה, אבל תמיד התמודדתי לבד, כל חיי אז מה חדש??. יוצא לי מבולבל,,, אבל גם מה שאני מרגישה זה בלבול ויאוש אטומי
חשבתי שתהיה לי שנה מתוקה ובמקום קיבלתי שנה אדומה