מי שאמר ככה...

YAHAV XD

New member
מי שאמר ככה...

זה לא מישהו מסויים זה פשוט כמה ילדים וילדות מהבצפר שלי שאמרתי להם שאני אוהב את טוקיו הוטל אז הם אמרו איכס יהומו להקה שרק בנות אוהבות יהומו....וזה אבל שיכנסו לי לתחת P: זהו אבל חפיף עזבו אותם כל הבנים שאוהבים את טוקיו :]

chadoosh

New member
פחחחחחחחח, לא בטח עדיף....

תמיר גל, אבי ביטר, מושיק עפיה, שריף ויצורים למינהם.... חח אבל בקטנה אני הכי אוהב שאומרים לי ואז אני מעצבן אותם ואומר להם זה בסדר, לקנאות, לא כל אחד יכול להראות כוסית ולסובב בנות לעומת "גבר גבר" שמשחק אותה ערס ואפחת לא מסתכלת עליו תחיו עם המציאות. ואז כמובן מתחילים התירוצים... אבל בקטנה צחוקים... דרך אגב יש כאן מישהו מSEEU?

אגנסקעXD

New member
אל תתיחס אליהם...

גמלי אומרים את חברות שלי.. יאה מושפעת וכאלה... פשוט תתעלם...

אל תשים לב אליהם

הם חושבים שכל מי ששונה בדעות שלהם או במוזיקה שלפי דעתי בלתי נסבלת הומו פריק מטומטם םשוט צריך לדעת לנוון את זה למקום חיובי יותר תקשיב למה שאתה רוצה להקשיב אם אומרים שטוקיו הוטל הומו (לא להרוג אותי על המשפט הזה) פשוט תחשוב שהם אומרים יואוו טוקיו הוטל הוטל מעולים זה הכל וככה זה יהיה הרבה יותר פשוט תאמין לי כי גם אני עברתי את זה .

crazysapir

New member
תקשיב רגע../images/Emo26.gifובכלל כנסו כולם../images/Emo3.gif

אני מתערבת איתך שיש פוללללללללללללללללללללל[ואני לא מגזימה] בנים שאוהבים אותם ושומעים את שהירים שלהם לא מחייב להעריץ אותם לאסוף תמונות שלהם וכאלה.. אבל כן לחרוש על שהירים ואז הם משחקים אותה ליד כולם : איכס טוקיו הוטל, להקה של הומואים כי תחלאס זה הדבר היחיד שהם אומרים על הלהקה "הם הומאים" בן דוד שלי שהוא בן הוא סיפר שהוא גם כזה שפוט הם עצמם לא אומרים את זה! וגם חוץ מזה בהופעה היה יחסית מלא בנים[וגם מנהל הפורום שלנו זכר

למעלה