מי שאמר שאני משקרת...

christeamo

New member
מי שאמר שאני משקרת...

זה ממש לא ככה....אני מתרגמת להילה וחן מלא כתבות לאתר...חברה שליי שולחת לייייי מכול מיני אתרים.כי היא קולמוביאנית...ואני רק מתרגמת אותם.....תשאלו את הילה וחןן...הבאתי להם כתבה על העונה השנניהה עם כל הפרטים...שהיא תתחיל ב1 לאוגוסט מי השחקנים.......מה יהיה...עודדד לפנייי שהפרומואים ירדו לפורומים....... אבל יש לי שאלה....נראה לכם שRBD ימלאו את יד אליהו יותר מאשר ארוואי מילאו אותו?

ג ב ש ו ש

New member
מי אמר ששיקרת../images/Emo35.gif../images/Emo88.gif

לפעמים אנשים רוצים לראות את הכתבה האמיתית בכל מקרה,אל תפגעי
ולהבא לשרשר ואם לשאלתך
הכל יכול להיות...גם אם הם לא ימלאו כל יום את יד אליהו עצם העובדה שהם פה תמלא אותנו בשמחה

eveligne406

New member
אממ..

מי אמר שאת משקרת? אולי שיקרו לך? לא משנה.. אני מאמינה לך בכל אופן. ואני לא חושבת שהם ימלאו את האיצטדיון יותר מהמורדים הארגנטינאים כי למורדים הארגנטינאים היו ויותר מעריצים גם בשכבות ממש קטנות ילדים בני 10 היו הולכים להופעות שלהם ורבלדה זה לא ככה... יש פחות מודעות לסידרה.

eveligne406

New member
וטוב שכך!

תחשבו על זה...הכרטיסים ימכרו פחות מהר, לא יהיה כל כך הרבה לחץ...:]]

ג ב ש ו ש

New member
חחח צודקת../images/Emo8.gifלנו זה לא משנה../images/Emo88.gif

כל דבר ראשוני בחיים אהוב יותר על הדבר השני...ככה זה
אני אומר שזה לא משנה מי שאוהב אותם ועדיין יש אנשים והרבה אז יבואו ויהיה מגניייייבבב...לא נאכזב אותם בחייםםם

Ripelll

New member
את צודקת... ../images/Emo7.gif

גם אני חוששת מזה שהם יבואו והתאכזבו.... זה יהיה סופר עצוב

סוכריה16

New member
גן .. א]פילו שפלורסיינטה באו

חתכו את האצטדיון לחצי .. ובקו/שי היו אנשים.. כלום כבר לא כמו המורדים.. בגלל זה הלוואי שאם הם יבואו הם יבואו להופעה אחת,במקום בלא ענקקק.. וזהו! ואת שאר הזמן יבלו בלטייל בארצנוווו הם יהנוווווו

סוכריה16

New member
אפילו פלורסיינטה לא הגיעו לרמה

של אורוואי.. ארוואי היההפעמים הראשונות.. אז כבר לא הייה כמוהן אבל אם RBD יעשו הופעה אחת גדולה יבואו הרבה... ולא משנה הרבה או לא.. הם יהנו פה כי יש להם מעריציםםם! ואוהבים אותם...

eveligne406

New member
זה שלארווי יש יותר מעריצים זה לא

+ אומר שהם יותר טובים. לפי דעתי ההבדל במעריצים הוא בגלל שהמורדים, התכונית שודרה מיד אחרי קטנטנות, שלקטנטנות גם ככה היו מלאא טונות של מעיצים, ועם אותם השחקנים ואותה היוצרת. וחוצמזה, התוכנית שודרה בערוץ פוקס קידס. מי רואה ערוץ פוקס קידס? ילדים בעיקר, ובני נוער. ורבלדה לעומת זאת באה ממקום לא הכי מוכר, עם השחקנים של קלאסה, נכון, אבל אם מסתכלים על זה לקלאסה לא היה אותו קהל של קטנטנות. והיא משודרת בערוץ ויוה, ומי רואה ויוה? נשים מבוגרת. חח... בעיקר, וגם בני נוער אבל לא כולם. הכל תלוי בערוץ....ובמודעות שיש לסדרה. גם על המורדים היו מלא כתבות, פירסמו אותם במלאא עיתונים. ורבלדה..אני לא זוכרת מתי הפעם האחרונה שפירסמו אותם בעיתון ישראלי.

סוכריה16

New member
צודקת לחלוטין! גם אם רבלדה הייתה

משודרת בפוקס קידס זה היה הרבה יותר מוכר

Breath15

New member
רבלדה!!!

טוב זה ברור שלרבלדה יבואו יותר אנשים למרות שאין כול כך פרסומות לסדרה כמו של"מורדים" אבל בכול זאת מכירה הרבה אנשים שיהיו הראשונים בתור לקנות כרטיס והמורדים היו פשוט הצלחה יותר מסחררת כי הם יצאו ישר אחרי הקטנטנות (שהיו להם הרבה מעריצים) כמו שאמרו כבר! וגם אחרי סיום הקטנטנות אם אתם זוכרים קמילה ופליפה באו לארץ והודיעו על טלנובלה חדשה בכיכובם==>המורדים!!! וכולם כבר מתו לראות(כולל אותי) את שחקני ה"קטנטנות" בוגרים כבר... אז אני רוצה להזכיר לכם שהמורדים...עם להקת ארווי (?) זכתה להמון הערצה בארץ...אבל לא היו מוכרים ממש בחו"ל נגיד בארגנטינה...לא ממש הכירו אותם...כמו שסיפרו הכוכבים(פליפה,לואיסנה,בנחמין,קמילה............) שכמעט אף אחד לא מכיר אותם בארגנטינה ולא יודע על קיומה של טלנובלת המורדים....את לואיסנה כולם הכירו (ברור) הרי היא הייתה דוגמנית מוצלחת מאוד! אז קיצר ההצלחה של האלבום שלהם הייתה גדולה רק בארץ ,בארגנטינה לא כול כך, ובעוד איזה כמה רצות... לעומת רבלדה==>שההצלחה שלהם מסחררת בכול רחבי העולם! יש להם מיליוני הופעות בכול מיני מקומות ואוהבים אותם יותר מאת רבלדה.. ולכן אני בטוחה שבארץ כשיגיעו הרבלדה האולם יהיה מלא!!!!!!! ומתים עליהם בארגנטינה... הם אפילו זכו בהרבה פרסים... והופיעו בתוכניות רבות....אני אישית יותר אוהבת את השירים של רבלדה ואת ההופעות של רבלדה יותר מההופעות של המורדים!!!

סוכריה16

New member
כן הייתי בשוק שלאנהי יש מרעיצה

בפורם מארגנטינה1 איך היא מכירה חח!?!? וצודקת בעולם חולים עלייהם, בישראל פחות מהמורדים אאבל הופעה איחת תספיק להם והמון יבואו! יש לי מלא חברות שאוהבות ואחיות שלהם גם חח.. אני ואתם וחברות ובני דודים וכל מיני אנשים שאני פוגשת ורואים וילדות שאני לא בקשר ואני יודעת שרואים.. יש הרבה שרואים ממש הרבה!! ויבואו.. אני מאמינה שאם תהיה להם הופעה אחת יבואו הרבה..

../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

באיזה ארצות RBD מופיעים,חוץ ממקסיקו? ארוואי הופיעו בכול ארגנטינה היו להם בערך (רק בארגנטינה)5 סיבובי הופעות עם שלושת הדיסקים שלהם! הם גם הופיעו בפרו אקוודור...ובכול המקומות האלו! ועוד שני סיבובי הופעות בישראל! והם נחשבים לבין האמנים הכי מצילחים בארגנטינה! והסדרה נמכרה למעל 20 מדינות! וגם הסרט די הצליח! ולפי דעתי לארוואי יש שירים יותר טובים מלRBD! וגם אני חושבת שזה חיסרון שהם 6 בלהקה בגלל שלכריסטופר ומאיטה אין כמעט הזדמנות לשיר! וגם פונצ'ו לא שר הרבה! אנהי כריסטיאן ודולסה שירים הכי הרבה!

סוכריה16

New member
חחח RBD יותר מצליחים!

ארוואי לא הכירו אותם בהרבה מדינות... RBD זה בארה"ב, מיאמי, פרו, פורטו- ריקו, גם באזורים מסוימים בארגנטינה, במקיסקו, גוורדלחרה, טיחואנה, מונטריי.. ועוד ועודדדד בכל מקום שהם מופיעים באים כמויות ענקיות, חוץ מזה שצפון אמריקה יותר גדולה מהדרום ושם הם הרבה יותר מוכרים.. ואיפה שלא מכרירים אותם בתור רבלדה מכירים אותם בתור 406, כמו בספרד לדוגמא. ויש להם שם מלא מעריצים.

סוכריה16

New member
שאני אומרת "מקסיקו" חח

את לא יודעת רק זה מה זה אומר זה המלא מקומות... הם הרבה יות מצליחים כי היא נמכרת ליותר מדינ8ותת ואני לא חושבת שצריך להסביר זה ברור

dolse

New member
צודקת זה גם מה שאני אמרתי !

שrbd-לא נמכרה ליותר ארצות מאשר המורדים ... המורדים נמכרו יותר מ-20 ארצות כפי שהזכירה - נועם המתוקה . ורוב ההצלחה שלהם הייתה ...במקסיקו כי שמה המקורי לא שודר כי טלויסיה החליטו שהםרוצים לעשות אחד משלהם ... חוצ'מזההמורדם המקורי ..היה גם בישראל גם בארגנטינה גם בפרו גם באוודור גם ברוסיה ובספרד וכן כן הם הגיעו גם לגרמניה ...!! וזה אפילו היה כתוב באתר האישראלי שלכריס ויאיר והיו עוד הרבה ארצות שארווי תתחיל את ההופעות איתם מייד אחרי תחילת שנת 2006 !! ושאנחנו גם ניהיה ברשימה של ההופעות !! חוצ'מזה גם את הדיסק הראשון של המורדים נחטף על היום הראשון והיו צריכים לייצאר עוד !!! ובארגנטינה הם היו בין ה-30 דיסקים הכי נמכרים !!! ובישראל הספר שלהם היה בן 10 הספרים הכי נקראים למשך כמה חודשיים !!! הענין של רבלדה זה רק במקסיקו ועוד כמה ארצות .. לכם ין בפירוש ואתם לא יודעים ממש באיזה ארץ ובאיזה לא מעריצים יותר את רבלדה או את המורדים !! ולדעתי - נועם המתוקה צדקה בכול מה שהיא אמרה !! למרות שאני לא יכחיש שרבלדה סידרה גם יפה ... ושחקנים הרוב סבבה ... ויש להם שירים ממש יפים .. אבל מה אני יעשה .. אני אוהב יותר את המורדים !! בכול מקרה על טעם ועל ריח אין מה להווכח !!!

למעלה