מי שאמר שרו לארן סקסית...

SaxonK

New member
נוטה, יקירי,

מזמן לא הטחנו ראשים
יש לה כריזמה, יש לה נוכחות. לא כולן צריכות להיראות כמו סבן. או כמו קתרין (נו, תגיד משהו מרושע, נו, תבלע את הפיתיון).

jerri

New member
עכשיו ברצינות - יש מישהו/י שחושב/ת

שקס
סקסית??? קראתי את זה בפורום אחר והזדעזעתי. אנא, אמרו לי שאתם שפויים...

מי שאל אותך?

אני זה שאמר שיש בה משהו... ויסלחו לי הסולדים. אכן יש בה משהו... לא יודע, העיניים האלה, השפתיים הדקות והקרות האלה... לא יודע. ולא, אני לא סאב. סקסון... רו לארן מזכירה שזיף עם אזניים. קס, לעומת זאת... יותר בכיוון של אפרסק. ואני לא אוהב שזיפים. ובעניין קתרין... אני אתעלם, כרגע.

Esmena

New member
היא יפה, הכי יפה בוויאג´ר.

היא לא סקסית. אני מכירה אנשים שטוענים שכן, ובלהט, ושיש לה את הצחוק הכי סקסי בעולם. טוב, רק מישהי אחת. והיא אכן אפרסקית ברמות מפחידות.

SaxonK

New member
קס הכי יפה?!

אוי ואבוי... הפרצוף החלבי, המשעמם הזה, זה יופי?

Esmena

New member
תראי..תישמעי... מי בדיוק מתחרה

נגדה?(מתכופפת חזק לבלום את המכות).

עם כל הכבוד לסקס אפיל של סבן

סבן מאוד לא יפה... יש לה פנים של מתעמלת גרמניה שספגה קצת יותר מדי טסטוסטרון בחייה. יש לה גוף למות בשבילו, חזות סקסית ממוססת... אבל, צ´מעי... אין לה את זה.
אז מי עוד... בלנה-יש-לי-פרצוף-של-תינוקת-ועשו-אותי-קלינגון-טורז? אה, אני יודע... קת´רין-פריים-דירקטיב-סטארשיפ!

SaxonK

New member
נוטה, חמודי,

!you are slipping זה כל מה שהצלחת לשלוף מהשרוול? קתרין ואני מאוכזבות מאוד שלא חשבת על עלבון מתוחכם יותר. אבל הבוקר עדיין צעיר, אז עוד יש לך סיכוי...

ואני חשבתי שמגמת הרחמים שלי

לגבי החביתה האנושית הזאת תמצא חן בעינייך... נו, אז כנראה שאין דרך בעולם לספק אותך.
אבל... אל תגידי שלא ביקשת את זה. קת´רין נכנסה רשמית לשטח האש.

Esmena

New member
לא יכולתי להגדיר את זה יותר טוב...../images/Emo45.gif

בעצם,ברור שלא.

SaxonK

New member
שזיף

זה טוב ליציאות סדירות
, אז זה כבר פלוס גדול של רו לארן. וככל שחולף הזמן נחשפים צדדיך המגוונים, נוטה, יקירי. פיקארד, קס. "אני סטרייט, אני לא סאב." כן, כן, מה שתגיד, מותק...
וסוף סוף נשאר הלום רעם מול קתרין, השתיקה הגדולה והמשתאה אל מול דמותה.

שתיקה? השתאות? (מזל שראיתי את זה)

ואני הרי לא מסוגל לשתוק להתגרויות האלה, עם הפה הגדול שלי. צדדיי מאוד מגוונים, את זה יכלה להגיד לך גם אשתי... אבל מול קת´רין? יש רק צד אחד... וזה הצד הזה:
(אם רק היה אייקון של תחת, זה היה מקל עלי מאוד). אי אפשר, גם אם ממש נרצה, לשתוק מול קתרין-אני-לא-אופיע-יותר-בשום-סדרה-בחיים-ג´יינווי. מספיק לצפות ב-10 דקות מכל פרק בו היא מופיעה כדי להטען מחדש מכל טוב של פניני לשון.
רק תגידי משהו טוב עליה, ותראי.

SaxonK

New member
לא, זה עדיין לא זה...

איפה הנוטה שלי, איפה?! (רצה בזעקות שבר ומורטת שיער)

אבד בים של סובייקטיביות, כנראה.

אני באמת קצת חיוור היום. [מוציא לשון מול המראה] יס יי גתנין עי היסון! (תרגום: יש לי כתמים על הלשון) את משפיעה עלי, סקסון... ולרעה, אם יורשה לי להוסיף.

SaxonK

New member
אם כך, לא נותר לי אלא...

להכריז על נצחוני! YES! קתרין ואני רוצות לומר לך, אין דבר, קורה. אל תהיה עצוב.

למעלה