מי שאני,מי שמתחתיי,מי שמעליי

chi12

New member
נראה עם זה הולך

מי שלפני מישהי שאני יודעת את השם האמיתי שלה *התרגשות* מי שאני זאת אחת שחולה על א"י. מי שמתחתי זה בטח גם מי שמעלי.

חח את צודקת

מי שמעליי היא מישהי ממש מקסימה מי שאני זאת מישהי אחת שאף פעם לא ראתה דיג'ימון מי שמתחתיי כנראה תהיה שוב מי שמעליי

remundo

New member
לא ולא

מי שמעלי היא.. מישהי שאני לא יודעת עליה כלום כמעט O_O למרות שהיה איזה יום או שניים שלמים שרק התכתבתי איתה כאן >0< מנדוקסה.. מי שאני זאת מי שירדה לארבע יחידות מתמטיקה שבוע לפני הבגרות של השאלון האחרון שנשאר לה לעשות כדי שיהיה לה 5 יחידות מתמטיקה (007) כי זה נראה לה טיפשי לגשת לבגרות כבדה כל כך מבלי שהיא התחילה ללמוד O_O מי שמתחתי סובל/ת מחיבה עזה ל.. שניצלים.

chi12

New member
חחח

מי שמעלי חושבת שאני סובלת מחיבה עזה לשניצלים, מה זה בעצם? מי שאני זאת מי שעוד שבוע וחצי יש לי את המתכונת למגן הראשון ואמא שלי בטוחה שאני לא לומדת מספיק. מי שמחתי אוהבת קולה.

remundo

New member
*~אוהבת קולה!~*

זה אומר שאת מלבישה את השניצל שלך בשמלה של ברבי ישנה, מאפרת אותו, שמה אותו לידך על הכרית בלילה, ומידי פעם הוא גם צץ בחלומות שלך עם קוקיות, פונפונים ובגדי מעודדות ופוצח בריקוד פגאני סוער. מי שמעלי תיכוניסטית! (אהא אהא תמיד ידעתי שאני גאונה ^-^ איך עליתי על זה? איך?) אני: כאן עכשיו כי אבא נמצא יותר מידי קרוב ואני אל יכולה לראות ננה כשהוא בסביבה >_>" למי שמתחתי יש מחסור בשעות שינה...

chi12

New member
איך ידעתי

מי שמעלי: ממוצע של מאה בבגרות ובכל זאת בלי עובר בספורט! אני: נבחנת מחר בהיסטוריה ולא יודעת את החלק הכי קל- מושגים. ומי שאני לא סובלת מחיבה עזה לשניצלים! מי שמתחתי שותה 4 כוסות של יין בפסח.

../images/Emo6.gif

טוב,אולי אני אשתה 4 כוסות של יין בפסח. מי שמעליי:מישהי שאני מאחלת לה בהצלחה בהיסטוריה! מי שאני:סטודנטית באוניברסיטה הפתוחה. מי שמתחתיי:כל מי שרוצה.

chi12

New member
אני רוצה

מי שמעלי נמצאת בפורום אע"פ שאת הסדרה מעולם לא ראתה. מי שאני קיבלה 84 בתנ"ך מי שמתחתי אוהבת את חג חנוכה

כל הכבוד!

ואיך היה המבחן בהיסטוריה? מי שמעליי:ילדה מאוד מוכשרת וחכמה. מי שאני:אוהבת את חג החנוכה. מי שמתחתיי:אוהב/ת את חג הפסח.

chi12

New member
נחמד

מי שמעלי: היא בחורה ממש מקסימה! מי שאני: לא אוהבת את חג הפסח כי צריך לנקות, ואין בכלל אחדות וכל אחד שר בקצב שונה. מי שמחתי:חלמה להיות טיסת?

../images/Emo51.gif ואני שמחה לשמוע שהיה נחמד

חלמתי על הרבה דברים,אז אולי גם חלמתי להיות טייסת.... מי שמעליי:לא רואה הרבה טלוויזיה. מי שאני:די מכורה לטלווויזיה. מי שמתחתיי:מישהו או מישהי שאוהבים לישון.

remundo

New member
לישון, לישון~

ממוצע יותר ממאה, וכן עברתי בספורט! הממ כנראה שאני לא כותבת ברור בכלל.. O_O מי שמעלי: חשבה ששינזו קשור לדיג'ימון (טואי אנימיישן, נכון..) מי שאני: אלופה בשולה המוקשים מי שמתחתי: אוכל/ת הכל עם חרדל!

Digi Lista

New member
תמיד טוב להחזיר את המשחק הזה../images/Emo13.gif

אני בבעיה להגיב כי אני במקרים ממש נדירים אוכלת חרדל וראיתי קודם את ההודעה של אורנית ובאתי להגיב שאני גם ממש לא אוהבת לישון אז אני אחכה שיהיה משהו מתאים ב"מי שמתחתיי". מה שכן כשאני אגיב בשביל הצבעוניות והגיוון אני אשים כהרגלי סמלים:
(שזה הסמל שלי כבר שנים)
(לא ידוע מי יגיב,אם כי לצערי האפשרויות קטנות...) רק שתדעו

יופי!

מי שמעליי:בחורה גאונה ללא ספק. מי שאני:אוהבת אינטרנט מאוד מאוד. מי שמתחתיי:מעדיפ/ה אינטרנט על טלוויזיה.

Apikachu L

New member
אני!

מי שמעלי: חביבת הפורום הנצחית אני: נו...אה...כן, שוב שכחתי מי אני. מי שמיתחתי: שונא חוטיני

למעלה