מי שבא לים באוטו. בבקשה שיעה

• פותח הנושא EcTXL
  • פורסם בתאריך

EcTXL

New member
מי שבא לים באוטו. בבקשה שיעה

לאיפה אתם שמים את המפתח של האוטו כשאתם באים לים לגלוש?

פעם היה על זה איזה שרשור

ומישהו אמר שיש ספרי סיליקון שאפשר לצפות את השלט וככה הוא לא יהרס ואת המפתח, יש לישים עם כיס מיוחד בשביל זה ואפשר פשוט לשכפל אותו ולחבר לגומי של המכנס.

theman1818

New member
כנס

אתתה משכפל את המפתח שלך למפתח פשוט של 20 שקל בלי אימובלייזר בלי שלט בלי כלום... את המפתח האמיתי אתה מחביא בתוך האוטו ואת המשוכפל שם בכיס וכשאתה חוזר אתה פותח איתו את הדלת וזהו

LiorInDaMix

New member
אני לוקח איתי ניילון קטן

מכניס את המפתח פנימה.. קושר טוב טוב עם גומייה עבה.. כשאני מתיישב בלי שאף אחד מסתכל אני חופר בור קטן בחול שם את המפתחות ומכסה..

b m x

New member
לא מומלץ

אנשים שהולכים יכולים לשנות ולבלבל אותך ואז לא תמצא את המקום ששמת ת'מפתח

guy65

New member
כןן אבל

אפשר לשים תחת לשמיכה/ מגבת שלך..או מתחת לחול שמתחת לתיק שאתה לוקח.. וככה הוא לא יתבלבל או ישכח

maorubin

New member
אני לא מבין ת'בעיה...

פעם הסתכלתי על זה בתור בעיה גדולה... אני פשוט שם את זה בתוך כיס פנימי תחתון בתוך התיק.... גם ככה אפחד לא נוגע לי בתיק.... אני מחביא את התיק בין הסלעים ועליו אני שם תסקימבורד.... או שהכי פשוט.... לבקש ממשפחה שיושבת לידי שישימו עין על התיק...

tn1971

New member
הכי פשוט

משאיר את השלט של האזעקה והאימובי באוטו, נועל עם המפתח לוקח רק את המפתח, יש לי כיס בחיבור של הליש לרגל והמפתח שם אגב רוב האימובי והאזעקות החדישות נדרכות מעצמן היום אחרי כמה שניות שיצאת מהאוטו

maorubin

New member
בעסה לי

האימובי והכפתור פתיחה של האוטו נמצא ביחד עם המפתח של הדלת וההתנעה... זה מה שנקרא הכל באחד... חרא דבר...

maorubin

New member
אין אפשרות כזו....

לא נורא.. בינתים לא היתה לי בעיה עם המפתח.... נקווה שלא תהיה גם....

Gal5001

New member
אני קניתי בחנות למטייל שקית

קשיחה וחזקה שאפשר לקשור אותה לכיס של המכנס. השקית אטומה חלקית למים (אטומה לרטיבות אבל לא לצלילה/גלישה). אני מכניס את המפתח והשלט לשניים שלוש ניילונים רגילים, קושר אותם טוב ושם בשקית הקשיחה שבכיס. עד היום זה עבד מצויין, המפתח לא נרטב ולא נאבד.

PinkyRaSta

New member
מזה אימובילייזר? ../images/Emo210.gif

ויש לנו אוטו של חברה, ליסינג כזה.. אי אפשר פשוט לשכפל את המפתח..? ואת המקורי להשאיר באוטו יחד עם השלט.. לבוא עם המשוכפל, לפתוח ואז לצפצף עם השלט?

Terminal Frost

New member
קנה שקית אטומה

שים בה את המפתח ואת השקית שים בכיס של המכנסי גלישה

למעלה