מבוסס על ספר של סטיבן קינג. מדובר על כלב לא הכי שגרתי בשם קוג'ו, שמשליט טרור על הבעלים שלו יום אחד. לא ארחיב יותר מחמת ספוילרים... סרט יחסית ישן אבל ממש ממש טוב! הספר מעולה! שניהם מומלצים בחום...
והוא עוות לחלוטין אני מכירה את הסיפור טוב טוב כי הוא עליי היו היה כלב ולכלב קראו פינקי הוא היה פודל ננסי מאד מאד מעצבן הוא גר במשפחה שאף אחד לא אהב אותו חוצמהאחות המעצבנת הוא השתין כל מקום ולא נתן לאטי להיכנס לחדר במיוחד כשהיא ממש מהירה לבית הספר (בגללו יש לי 17 איחורים)אטי כל פעם חשבה על דרכים שונות להיפטר ממנו אולי לשים לו אצטון בשתיה?..לא הוא יריח ולא ישתה אולי אני אבשל אותו ואגיל שזה היה עוף אבלאני צימחונית אטי עד היום מעלה רעיונות לרצח הכלב פינקי שהיא לא מסוגלת לסבול כבר 8 שנים הסיפור מספר עליי לא על הסרט אבל זה דיי מוזר שעושים סרט שלא התכוונו לעשות אותו על משהו דומה שקרה לך אבל זה בכל זאת יוצא כך ההודעה צינית לגמרי אבל תוכנה אמיתי
לפגוע בחיות ובמיוחד כלבים! ועכשיו למשהו אחר: אתמול ראיתי סרט שנקרא קניבל: המחזמר. קיבלתי בחילה רק מה5 דקות הראשונות, מי שיש לו קיבה רגישה, אנא לא לחפש ת'סרט הזה כי אני לא הייתי מסוגל להמשיך לצפות בזה ואני בדרך כלל לא נגעל מדברים כאלה אבל זה ממש ממש מגעיל