מי שהוא מכיר את שימי מזרחי???

אור בת 18

New member
מלך??? אמממ... לא נראה לי

למהההההההה אחי נקטפתתתתת אותי לבד עזבתתתתתתתתתתת שתקת אךךךךך צעקתתתתתתת אחיייייייי שליייייייייייי

meni1234

New member
הוא שר טיפה יפה אבל הוא לא מלך

שימי מזרחי\להיות חופשיה את אומרת זה לא יגמר וטוענת שאין לך אחר את לא יודעת שאת פוגעת ואת הלב שלי זה שובר מתלבשת זרוק וחשוף מבליטה את כל מה שבגוף מצחקקת את משתוללת עם מבט שובב חצוף פזמון את רוצה להיות חופשיה את שואלת אך לא עונה אהבה בוערת שורפת ולי את אומרת שאת לא מבינה בלעדי אין לי חיים אך לא רוצה גם שום משחקים רק רוצה אותך יחידה נשמה ושלי ובלי אחרים שבטלפון את מבטיחה שתיהי לי תמיד אמינה אני שמח אך לא יודע שיש בחור בשיחה ממתינה שאת אומרת את הולכת לישון נשוב וניפגש ביום ראשון מנשק שוב את ידך ורואה חתימה של מועדון פזמון:

מעיונה

New member
שימי מזרחי הוא ועוד איך מלך

מה אתם השתגעתם?! שימי מזרחי הוא אחד הטובים!!!! לא כמו קובי פרץ כמובן.. אבל עדין..

כאילו...שור סופני ביותררררררר

שימי מזרחי זמר אחושרמוטה פצצותתתתת! והשיר להיות חופשיה...אין אין עליוווו את רוצה להיות חופשיה את שואלת אך לא עונה אהבה בוערת שורפת ולי את אומרת שאת לא מבינה בלעדיך אין לי חיים לא רוצה גם שום משחקים רק רוצה אותך יחידה נשמה רק שלי ובלייייייי בלי חברים יאללהההההההההההההההה סוףףףף הדרך!!!! או ש.. למה את הרסת את מה שיש את עכשיו צריכה להתבייש בלה בלה בלההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה סאלאמת כפרות

השיר שלי של שימי מזרחי הוא ../images/Emo79.gif

לחיות בלי אמא. איזה שיר עצבני זה
"... איך אפשר לשתוק לצעוד קדימה איך אפשר לחיות לחיות בלי אמא ... "

אור בת 18

New member
וואי זה שיר יפההההה

איך אפשר לשתוקקקקקק לצעוד קדימההההההההה איך אפשר לחיותתתתתת לחיות בלי אמאאאאאאא למה אלוקייייייייייי קטפתתתתת לי אותהההה קחחחחחח את נשמתיייי רוצההההה להיות איתההההההההה

שיר עצוב ביותר...קראו

איזה אחת שהייתה חברה שלי פעם...אז ככה... היא הייתה בחדר שלה, מתארגנת ללכת לסבתא שלה עם אמא שלה. פתאום היא שמעה "בום! בום!" (יריות) היא לא הבינה מה קרה..אבל הכלב התחיל לנבוח, הזנב נכנס לו בין הרגלים, והוא מתחת למיטה.. הילדה התחילה לצעוק בכל הבית "אמא! אמא" ולחפש אותה בין החדרים.. פתאום מצאה את אמא שלה שוכבת על הרצפה בחדר של אחותה, מלאה דם, עם שני כדורים בראש....אמא שלה הייתה שוטרת אז הייה לה אקדח.. וכל זה קרה כש...היא שמעה ת´שיר הזה! אמא שלה כל הזמן הייתה אומרת שתפסיק לשמוע ת´מוסיקה הזאת כי רק הערסים שומעים את זה והיא לא רוצה שהיא תדרדר... כששמעתי את זה לא הפסקתי לבכות... דווקא כשהיא שמעה ת´שיר הזה דבר כ"כ נורא קרה לאמא שלה... סאלאמת

שי פצצה סוף הדרך

למה את ארסת את מה שיש את עכשיו צריכה להיתבייש בידייך את החלמות שלנו את שרפת באש כל מה שהיה עכשיו נישכך כאמנו למישחק שלך לעולם אנחנו לא ניסלח אנחנו לא רוצים אותך אמיר מימון הכלי של כל היקום למישהו יש איזה בעיה לשלוח לאיימל שלי ואני יחזיר תשובה בשמחה [email protected] ביי בייי

אני שמעתי...

אני שמעתי את שימי מיזרחי בדואט שלו עם מושיק עפייה אהבה כפולה לדעתי מושיק עושה את כל העבודה , הוא רק התחיל עכשיו ימים יגידו.

למעלה