אז זה הסיפור בערך..
אני לא גולש מי יודע מה אני אוהב להסתכל יותר מאשר לגלוש.להוואי הגעתי כחלק מהגשמת חלום ילדות.אבל במקור נסעתי לעבוד בארה"ב הייתי שם כשנה ובסיומה נסעתי לחופשת יומולדת בהוואי.טסתי משיקאגו ישירות להונולולו בעלות של 540$ הלוך ושוב עם עצירת ביינים בחזור בלוס אנגלס.את הכרטיס קניתי באינטרנט ב-TRAVELOCITY.COM ,לא תשיג דיל כזה בחיים... גם את המלון בהוואי השגתי במחיר בדיחה של 40$ ללילה.המלון יושב על חוף ואיקיקי אחד החופים היפים ביותר שראיתי והחוף המרכזי לגלישת לונגבורד.זה המקום להזכיר שהוואי היא אחד המקומות היקרים ביותר עלי אדמות שכן זו המדינה ה-51 של ארה"ב והכל שם מיובא מהיבשת לכן הכל יקר. הייתי עם עוד חבר שעבד איתי קודם לכן ועשינו המון כסף כך שלא היה לי אכפת לבזבז. כבר ביום הראשון הלכתי לגלוש על לונגבורד בחוף ואיקיקי בעלות שחיטה של 7$ לשעה על השכרת הגלשן.ביום השני השכרנו רכב ב 75$ ליום (שחיטה כשרה!!!) רכב קבריולט מפואר מושבים מעור (CRYZLER SABERING למי שמכיר) .נסענו לחוף הצפוני.לפני שמגיעים יש נופים עוצרי נשימה!! הגענו קודם לווימאה. שם גיליתי חוף מדהים עם צוק שאפשר ורצוי לקפוץ ממנו (11 מטר גובה). היה ים פלטה שזה לא נדיר לתקופת הקיץ בה אין גלים כמעט(מ- יוני ועד אוקטובר). יום אחרי שוב נסענו לחוף הצפוני הפעם לחופי SUNSET ו-PIPLEINE שני חופים די צמודים אחד לשני.הפעם היו גלים אבל לא הבאתי גלשן (טמבל!! מי מסתובב בהוואי בלי גלשן?!).טוב אז המשכנו לטייל באי. יום אחרי כבר היה לי יותר שכל שכרתי גלשן בחנות גלשנים (שוב שחטו אותי..) ב 25$ ליום ויצאתי לחוף הצפוני .היה ים מדהים 1.5-2 מטר ללא צינורות(חבל!! זה חלום שפוספס..) גלים ארוכים ויפים, מים צלולים זה היה בסנסט ופייפלין. בשאר הטיול לא היו גלים או שהיינו בטרקים ברחבי האי OAHU וגם ב-MAUI .לקחנו דיל של טיול מאורגן של יום אחד במאוי 150$ עם טיסה הלוך ושוב (טיסה של חצי שעה בבואינג 737) היינו במקומות כאלו שאפשר למות שם... שוב לא היו גלים.... בזבזתי מעל 2000$ דולר בשבועיים (אל תלמדו ממני).בדיעבד אפשר להעביר שבוע לחוץ של גלישה ב פחות מ-800$ אם זה כל מה שאתה רוצה לעשות שם. דרך אגב, הטיסה משיקאגו להונולולו בירת הוואי לוקחת 9.5 שעות לכל כיוון.הטיסה מעל לים הפאסיפי די משעממת אבל יש בחורות על המטוס ואוירה של גן עדן. לסיום,צריך הרבה כסף,צריך לבוא בעונה, וצריך לבוא בכושר!! לצערי לא הספקתי לסרוק תמונות מהטיול אבל זה יבוא בהמשך. כרגע אני מאד עסוק,אני לומד לתואר ראשון בהנדסת מחשבים כך שאין לי יותר מידי זמן... אם אתה רוצה תמונות יפות של גלישה כנס ל-WWW.WEBSHOTS.COM הורד את התוכנה (חינם) לפני זה כנס לגלריה תחת ספורט - גלישה ותראה תמונות מדהימות. עד כאן להפעם. עידן.