מי שהיה בהופעה אתמול בניצנים

Hezi The One

New member
ניצנים!!!!

היה גדול! רק חבל ששייגעצ שרו רק 6-7 שירים (נו מה לעשות מופע פותח) שייגעצ קיבלו לדעתי יותר כפיים ואהדה מעברי לידר ובטח שמשגב הזה ששכתי את שמו... הקיצר היה שיא הכיףףףףףףףףףףף וגם אביב גפן נתן חתיכת שואווווו "ואביב ההומו ואביב ההומו" חחחח

אז... מי שהיה בניצנים... איך היה../images/Emo35.gif

ניצנים שלי
נהנתי מכל רגע..

Hezi The One

New member
היה באמת ממש יפה....

הרג אותי שיובל אמר "אז לסיום ננגן לכם את השיר שעשה אותנו עשירים כקורח!" לכו תבינו ת'הומור שלי זה הצחיק אותי....

Hezi The One

New member
אני אגיד לך מה שאני זוכר

"אבא עורך דין","משקאות חריפים","אינטרקום","עושה ביד","פרח נתתי לנורית","סופרסטאר" ו"ניו יורק-רפיח" לא היו עוד עם אני לא טועה...

Lifes Music

New member
איכזבו שייגעצ ממש איכזבו

שרו רק 6 שירים ואת הכי נדושים, אבא עורך דין,משקאות חריפים,עושה ביד, פרח ננתי לנורית, וניו יורק רפיח אפילו לא שום דבר מעניין אפילו לא את קשה לי לחשוב איכזבו אותי כל כך אתם לא יודעים כמה...

Hezi The One

New member
היה יפה!!! הם פשוט ניגנו את מה שהם

יודעים שרוב המעריצים שלהם הכי אוהבים!!! אוף אבל למה יובל היה חייב לשתות בירה באמצע ההופעה?!

LiTtalTal

New member
עוד פעם המילה "מעריצים"???

מה שמי שאוהבים אותם הכי אוהבים! זה ניסוח מדוייק!

Hezi The One

New member
די נו באמת...זאת צורת ביטוי כמו שאת

אומרת "ידיד" שזה בעצם אותו דבר כמו המילה "חבר" אבל את משתמשת בזה כדי לדבר על חבר מהמין השני...הקיצר זאת צורת ביטוי וזהו!

Lifes Music

New member
אני מעריץ שלהם

אני מעריץ מס 1 אפילו כל פרט (כמעט) אני יודע אליהם......אני שרוף אליהם בדם..... רגע אם את אוהבת משיהו את לא מעריצה אותו? אותו דבר עם להקהות

Lifes Music

New member
כן אבל עם הוא ישיר שירים

לא מוכרים הקהל יתעניין ויקשיב להם במקום כל פעם בדיסק להעביר לשירים שהוא אוהב.....ויש לו שירים הרבה יותר יפים ממה שהוא שר שם....

DoubleN7

New member
מה זה משנה מה המעריצים אוהבים

הם צריכים לנגן מה שהם אוהבים.. לא מה "שהמעריצים אוהבים" מה זה פה, סאבלימי נעל ?!

היי אני חדשהההה

והייתי אתמול והיה ענקקקקק ענקקקק....אה וגם כל שייגעצ עברו ליידי ככה סתם הלכובים, הלכתי למותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת חח:]

למעלה