מי שהיה במסיבה

anat80

New member
מי שהיה במסיבה

ומוכן בבקשה לפרט איך בערך אני אזהה שזה הוא - אני אשמח... אני לא עוקבת אחרי השמות (יש כמה שכן אבל לא כולם) - אלי הציע לי לפתוח כאן שרשור לזה.. אז הנה.. תודה :)

חיקה

New member
אני המעשן כל הזמן ויש

סימן היכר שאף אחד לא היה נראה כמוני ניחוש

G.O.D

New member
אהה, אז את זו הג´ינג´ית...

בהתחלה לא הייתי בטוח, אבל עכשיו אני יודע.

טוב

New member
הי ענת

קודם כל היה כייף לפגוש אותך. אני הייתי מחופשת למלאך, אבל אני חושבת שפשטתי את התחפושת לפני שבאת. בכל מקרה הייתי עם ג´ינס ועם חולצת רקמה לבנה, אם זה עוזר משהו. (וגררתי כלב ירוק על הרגלים).

avidadon

New member
יצור שעיר עם קרניים

וגלימה אדומה.. חובב טופי בטעם ריבת חלב וודקה

אחר

New member
אני וניצב אפללו

אני חושב שכבר לא הייתי מחופש לשוטר כשהגעת אולי תזהי אותי אם אני אגיד שאני המשוגע שרקד עם יונה את הריקוד החסידי המשונה ההוא (אם כי הדרא קושיא לדוכתיה: מיהו יונה?- |מעביר את השרביט|

מיהו יונה?

נו, מי זה כבר יכול להיות?.. אחד קרח בסוודר שחור ובמכנסי ג´ינס שהשתכר. את בטח זוכרת. את והוא דיברתם על ההתכתבות הקצרה בפרטי שאת תוכנה לא זכר אף אחד מכם. אחר, קאדאטשקע זה ריקוד משונה? נונו...

הי ענת

אני הייתי עם כובע בד מעוגל, שרוב הזמן לא לבשתי אותו, אז לא נראיתי מחופש אלא יותר מחפש (מה זה רוצה להיות?). וחוץ מזה, ישבתי בשורה אחת איתך לכיוון פנימה, ולא ממש בקו הראיה שלך. זוכרת? לשלוח תמונה? ציור? קלסתרון? ולמה את התחפשת, לרוזנת? זה דווקא היה נחמד. אגב, נדמה ליד ששמעתי אותך אומרת שאת לא מבית דתי, אז איזה סוג של "חוזרת" את? אליושע

anat80

New member
אלישע + אחר

אחר, אני דווקא זוכרת אותך כשוטר ולא ראיתי אותך רוקד עם יונה.. :) ואת אלישע בן אבויה אני באמת לא בטוחה שאני מזהה - אתה דומה קצת לאדם222? תשלח תמונה/ציור/קלסתרון מה שיש לא התחפשתי לרוזנת.. :) אני לא יודעת מה זה היה אבל מאוד שמחתי להוריד את זה... :) חוץ מזה שעכשיו אני צריכה אולי ללבוש את זה שוב כדי להצטלם בשביל אלי וזה יהיה קשה.. אני לא חוזרת, אבל אם זה תנאי הכרחי לפורום אז אני חוזרת דור שני

למעלה