דורי 1981
Well-known member

יו"ר ועדת הכלכלה: לא תוקם ועדת תקשורת כדי לסגור את התאגיד - וואלה ברנז'ה
ראש הממשלה תקף היום בישיבת הממשלה את התאגיד ברקע לחצי השר קרעי לקדם את הרפורמה בתקשורת והמתקפה נגד מערכון זהו זה
![]()
ראש הממשלה תקף היום בישיבת הממשלה את התאגיד ברקע לחצי השר קרעי לקדם את הרפורמה בתקשורת והמתקפה נגד מערכון זהו זהb.walla.co.il
הורדוס לא יודע לעשות כלום, אני סומך עליו שייכשל.פרצוף התחת ( כ"ץ) הבטיח לו שיטפל בגלי צה"ל ובתאגיד.
הורדוס וצ'רצ'ילהורדוס לא יודע לעשות כלום, אני סומך עליו שייכשל.
גלי צה"ל בסמכותו של כ"ץ, תאגיד ממש לא.פרצוף התחת ( כ"ץ) הבטיח לו שיטפל בגלי צה"ל ובתאגיד.
בשביל זה המציאו את הסמרטוט המטומטם קרעי.גלי צה"ל בסמכותו של כ"ץ, תאגיד ממש לא.
כבר ברפורמה לפני השבעה באוקטובר דוד ביטן היה אחד הקולות שקראו להגיע להסכמה עם האופוזיציה ולא לכפות את הרפורמה חד צדדית. אמנם באמת לפני שמונה שנים היה קשה לחשוב שדוד ביטן יהיה מאזן, אבל בכנסת הזאת דוד ביטן הוא היה מהתחלה הקול השפוי, עוד ששחר טען שהוא מתחנף לשמאל כדי לחמוק מכתב אישום כמו אריק שרון ז"ל.![]()
ראש הממשלה תקף היום בישיבת הממשלה את התאגיד ברקע לחצי השר קרעי לקדם את הרפורמה בתקשורת והמתקפה נגד מערכון זהו זהb.walla.co.il
הוא רואה את הסוף ומכין לעצמו מעבר נוח למפלגה הבאה שתשלוט.כבר ברפורמה לפני השבעה באוקטובר דוד ביטן היה אחד הקולות שקראו להגיע להסכמה עם האופוזיציה ולא לכפות את הרפורמה חד צדדית. אמנם באמת לפני שמונה שנים היה קשה לחשוב שדוד ביטן יהיה מאזן, אבל בכנסת הזאת דוד ביטן הוא היה מהתחלה הקול השפוי, עוד ששחר טען שהוא מתחנף לשמאל כדי לחמוק מכתב אישום כמו אריק שרון ז"ל.
ברור כשמש.כבר ברפורמה לפני השבעה באוקטובר דוד ביטן היה אחד הקולות שקראו להגיע להסכמה עם האופוזיציה ולא לכפות את הרפורמה חד צדדית. אמנם באמת לפני שמונה שנים היה קשה לחשוב שדוד ביטן יהיה מאזן, אבל בכנסת הזאת דוד ביטן הוא היה מהתחלה הקול השפוי, עוד ששחר טען שהוא מתחנף לשמאל כדי לחמוק מכתב אישום כמו אריק שרון ז"ל.
לא חושב שההשוואה ראויה. אמנם לביטן אין את הכח שהיה לשרון ימ"ש והדברים לא באמת רלוונטיים. אבל אני לא רואה את ביטן מגרש שמונת אלפים יהודים מבתיהם ומסכן את בטחון ישראל רק כדי להשתחרר מכתב אישום. זה מאפיין שהיה ונשמר לאדם אחד וכך זה ייכנס להיסטוריה הישראלית.ברור כשמש.
לדעתי.....
ביטן שקוע עד צוואר בהליך משפטי קשה מאד מבחינתו וזה ממש לא השטויות שתפרו/טפלו על נתניהו.
הוא מתחנף למערכת המשפט בדיוק כמו שאריאל שרון התחנף אליה על רקע פרשת "האי היווני".
בשל מציאות זו ביטן הוא סוג של סוס טרויאני בתוך הליכוד - ואין לו שום ברירה אלא להתנהג כפי שהוא מתנהג.
איו ספק ששרון הרחיק לכת לאין שיעור מביטן אבל אני מדבר על העיקרון שבהתנהגותו של ביטן (לדעתי)לא חושב שההשוואה ראויה. אמנם לביטן אין את הכח שהיה לשרון ימ"ש והדברים לא באמת רלוונטיים. אבל אני לא רואה את ביטן מגרש שמונת אלפים יהודים מבתיהם ומסכן את בטחון ישראל רק כדי להשתחרר מכתב אישום. זה מאפיין שהיה ונשמר לאדם אחד וכך זה ייכנס להיסטוריה הישראלית.
ביבי לא חייב לסגור את התאגיד הוא יכול להחליש אותו ולחזק אחרים וכך זה נראה פחות מסוכן.![]()
אבל זה הנרטיב של הממשלה שהכסף הזורם ללא הגבלה לחרדים הוא גרושים בהשוואה לתקציבי תאגיד חסר ריטינג.ביבי לא חייב לסגור את התאגיד הוא יכול להחליש אותו ולחזק אחרים וכך זה נראה פחות מסוכן.
אשרי המאמין.אבל זה הנרטיב של הממשלה שהכסף הזורם ללא הגבלה לחרדים הוא גרושים בהשוואה לתקציבי תאגיד חסר ריטינג.
הכותרת דמגוגית כמובן![]()
אני אפילו לא רוצה לקרוא את הקישור שהבאת .![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.