מי שהיה מאמין שביטן יהיה הסממן השפוי בקואליציית המשוגעים הזאת?

Cranio

Well-known member

evglev1

Well-known member
מנהל
כבר ברפורמה לפני השבעה באוקטובר דוד ביטן היה אחד הקולות שקראו להגיע להסכמה עם האופוזיציה ולא לכפות את הרפורמה חד צדדית. אמנם באמת לפני שמונה שנים היה קשה לחשוב שדוד ביטן יהיה מאזן, אבל בכנסת הזאת דוד ביטן הוא היה מהתחלה הקול השפוי, עוד ששחר טען שהוא מתחנף לשמאל כדי לחמוק מכתב אישום כמו אריק שרון ז"ל.

דגלמנגל

Well-known member
כבר ברפורמה לפני השבעה באוקטובר דוד ביטן היה אחד הקולות שקראו להגיע להסכמה עם האופוזיציה ולא לכפות את הרפורמה חד צדדית. אמנם באמת לפני שמונה שנים היה קשה לחשוב שדוד ביטן יהיה מאזן, אבל בכנסת הזאת דוד ביטן הוא היה מהתחלה הקול השפוי, עוד ששחר טען שהוא מתחנף לשמאל כדי לחמוק מכתב אישום כמו אריק שרון ז"ל.
הוא רואה את הסוף ומכין לעצמו מעבר נוח למפלגה הבאה שתשלוט.
שלא תהיה לכם טעות, כל חברי הליכוד, חולרות ופסולים לניהול המדינה.

שחר 676

Well-known member
ברור כשמש.

לדעתי.....

ביטן שקוע עד צוואר בהליך משפטי קשה מאד מבחינתו וזה ממש לא השטויות שתפרו/טפלו על נתניהו.

הוא מתחנף למערכת המשפט בדיוק כמו שאריאל שרון התחנף אליה על רקע פרשת "האי היווני".

בשל מציאות זו ביטן הוא סוג של סוס טרויאני בתוך הליכוד - ואין לו שום ברירה אלא להתנהג כפי שהוא מתנהג.

Harrington

Well-known member
מנהל
ברור כשמש.

לדעתי.....

ביטן שקוע עד צוואר בהליך משפטי קשה מאד מבחינתו וזה ממש לא השטויות שתפרו/טפלו על נתניהו.

הוא מתחנף למערכת המשפט בדיוק כמו שאריאל שרון התחנף אליה על רקע פרשת "האי היווני".

בשל מציאות זו ביטן הוא סוג של סוס טרויאני בתוך הליכוד - ואין לו שום ברירה אלא להתנהג כפי שהוא מתנהג.
לא חושב שההשוואה ראויה. אמנם לביטן אין את הכח שהיה לשרון ימ"ש והדברים לא באמת רלוונטיים. אבל אני לא רואה את ביטן מגרש שמונת אלפים יהודים מבתיהם ומסכן את בטחון ישראל רק כדי להשתחרר מכתב אישום. זה מאפיין שהיה ונשמר לאדם אחד וכך זה ייכנס להיסטוריה הישראלית.

שחר 676

Well-known member
לא חושב שההשוואה ראויה. אמנם לביטן אין את הכח שהיה לשרון ימ"ש והדברים לא באמת רלוונטיים. אבל אני לא רואה את ביטן מגרש שמונת אלפים יהודים מבתיהם ומסכן את בטחון ישראל רק כדי להשתחרר מכתב אישום. זה מאפיין שהיה ונשמר לאדם אחד וכך זה ייכנס להיסטוריה הישראלית.
איו ספק ששרון הרחיק לכת לאין שיעור מביטן אבל אני מדבר על העיקרון שבהתנהגותו של ביטן (לדעתי)

ביטן עושה את שלו בחלקת האלוהים הקטנה שלו.....

ביבי לא חייב לסגור את התאגיד הוא יכול להחליש אותו ולחזק אחרים וכך זה נראה פחות מסוכן.

Harrington

Well-known member
מנהל
הכותרת דמגוגית כמובן :). חה"כ ביטן אמנם אמר שלא תקום ועדה נפרדת לסגירת התאגיד (לא יודע אם בנוסח המדויק הזה), אולם דבריו התייחסו לעצם הקמת ועדה חדשה/נפרדת/מיוחדת/נוספת, לא לשאלת סגירת התאגיד כפי שאתר ואללה הרדוד (שקרן בלע"ז) מנסה להטעות את קוראיו :). יעני כולה ענייני אגו של מי ינהל את האירוע ולא שום דבר מיוחד מעבר לכך. העיקר שיש מי שמתלהב, זה חשוב :).

DANIAVNI

Well-known member
אני אפילו לא רוצה לקרוא את הקישור שהבאת .
עצם הרעיון שהעלית הספיק כדי לזעזע אותי
ביתן הסמן השפוי ????

ואני לתומי חשבתי שזה אמסלם.

מה השלב הבא?
אבי מעוז הסמן המוסרי .

למעלה