אתם אמרתם שעשו ברית מילה במצרים אני הבאתי אסמכתא לדבריכם ואגב כל מה שהרבנים אומרים הוא על פי 13 מידות שהתורה נדרשת בהם התורה שבכתב היא צופן והמפתח זה ה13 מידות
זה דיון, לא ראיות.אֲשֶׁר יֹאמַר לָכֶם תַּעֲשׂוּ, רַבִּי אַבָּא בַּר כַּהֲנָא אָמַר כְּפָאָן לִמּוֹל, רַבִּי שְׁמוּאֵל בַּר נַחְמָן אָמַר חִיִּיתָנוּ אֵין כְּתִיב כָּאן אֶלָּא (בראשית מז, כה): הֶחֱיִתָנוּ, נָתַתָּ לָנוּ חַיִּים בָּעוֹלָם הַזֶּה וְחַיִּים בָּעוֹלָם הַבָּא
באותה מידה גם "כינים נוצרות מעיפוש" זה מדרש, אך בכל זאת שטות.זה מדרש
שטות שאנשים כמוך מאמינים בה.אתה יודע מה זה מדרש?
זה גם "מוכיח" שכנים נוצרות מעיפוש.זה חלק מהתורה שבעל פה וזה אמת ויציב ונכון וחשוב מאוד לדיון כי זה מוכיח איך הגיע הברית מילה למצרים
אתה מאמין שכינים נוצרות מעיפוש? אתה יותר מטומטם ממה שחשבתי.זה מוכיח שאתה טרחן טורדני שלא יודע להודות בטעות
להוכיח שאתה מטומטם? כבר הוכחתי, הבאתי את הראיה לטענה שכינים נוצרות מעיפוש עם מראה מקום בדף היומי. אתה מאמין לכל התורה שבע"פ, גם לטענה זו שבלתי אפשרית מבחינה ביולוגית. אין ולו גולש אחד באתר שלא בטוח שאתה מטומטם.תוכיח
אז אתה לא מאמין לחז"ל שטענו שכינים נוצרות מעיפוש? אבל זה חלק מהתורה שבע"פ, בה כתבת שאתה מאמין. אתה סותר את עצמך.אני לא מאמין ולא סותר זה פשוט לא נוגע לעניין שלנו ולכן אני לא מתעסק בזה
גם לא לחז"ל, נחשפת.אני לא מאמין לך
העיקר אתה חכם גדול יודע הכל אורים ותומים של עולם התורה, גאון הגאונים שליטא, בקי בזוהר, בצפונוץ ובנסתרות. המקובל המבולבל שמוחו כאצטרובל .אתה זה לא חזל אתה ההיפך הגמור ואתה גם לא מבין את דבריהם כי אתה נוגד אותם באורח חייך
בכל יום שעובר יש יותר מטומטמים בעולם (למען הסר ספק, אין כל קשר בין מילה לטמטום, אף אחד לא מל את עצמו, טענתי היא טענה עצמאית ואינה קשורה לשאלת המילה)ועדיין בכל יום שעובר יש יותר אנשים נימולים בעולם
ועדיין בכל יום שעובר יש יותר אנשים נימולים בעולם והמצרים הקדמונים שוכבים בפירמידות בזמן שעם ישראל הולך ומשגשג
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.