חגי ליכטיג
New member
מי שטורח בערב השבת - כנראה שיאכל בשבת.
היות ואנחנו מוזמנים לארוחת ערב שבת, לרגל יום הולדתו של אבי, נכנסתי אתמול לפנות ערב למיטבח, והתחלתי לבשל. בתפריט, שהוטל עליי: פשטידת בשר טחון בצנוברים, פיסטוק קלוי, וחצילים. פשטידת כבד מטוגן בבצל ופטריות, ברוטב יין אדום. קונכיות בצק עלים, ממלואות בכבד קצוץ. ברור שהליכי ההכנה צולמו עבורכם, את התמונות, אצרף במהלך השבת. חגי
היות ואנחנו מוזמנים לארוחת ערב שבת, לרגל יום הולדתו של אבי, נכנסתי אתמול לפנות ערב למיטבח, והתחלתי לבשל. בתפריט, שהוטל עליי: פשטידת בשר טחון בצנוברים, פיסטוק קלוי, וחצילים. פשטידת כבד מטוגן בבצל ופטריות, ברוטב יין אדום. קונכיות בצק עלים, ממלואות בכבד קצוץ. ברור שהליכי ההכנה צולמו עבורכם, את התמונות, אצרף במהלך השבת. חגי