מי שיודע\ת - מיונים לבנות

aurora0

New member
מי שיודע\ת - מיונים לבנות

אוקיי, לפני 4 חודשים (ב1 למאי) הקלדתי את המנילה שלי ,בדיוק כמו שצריך, ועם המון תפקידים ששמחתי בהם ואני מלאה מוטיבציה לפעול במסגרתם. מאז קיבלתי זימון אחד , ודווקא אליו לא הלכתי (לא רציתי, אבל גם אם הייתי במחנ"ק של הצופים- האחרון שלי! ). מאז קיבלתי צו גיוס לאפריל... וזהו. דממת אלחוט. אני לא רוצה ללכת לכלל צה"לי ומאד רוצה להתגייס לתפקידים שיש במנילה שלי. מה לעשות? תודה מראש, ובהצלחה לכולם ביחסים עם צה"ל.

טל עדתו

New member
תשובה פשוטה מאוד...

1. נראה לי שלא קיבלת עוד מיונים כי לא הלכת לזימון שכבר שלחו לך... 2. משך התקופה שבנות יכולות לקבל זימונים היא גדולה מאוד...זאת אומרת תוכלי לדעתי לקבל זימונים עוד חודש חודשיים (אני את הזימון ה1 שלי קיבלתי 4 חודשים אחרי המנילא ואת הזימון ה2 6 חודשים אחרי המנילא...) אלא אם כן הסתיימו כל המיונים עד הגיוס שלך...ואז זה כלל צה"לי. 3. אם את רוצה לקבל עוד זימון פשוט תפקססי למדור קד"צ בלשכת גיוס שלך מכתב... את יכולה במקום לפקסס גם להגיע ללשכה עצמה (אם זה קרוב לבית שלך) ושפוט לדבר עם האנשים במדור קד"צ שהם אחראים על כל עינין הקורסים והתפקידים בצבא... בהצלחה, טל.

amnesia

New member
מיונים...

לא כל אחת מקבלת עוד מיונים! אם תעשי להם קצת בלאגן ותנדנדי להם אז הם ישלחו לך עוד! אם הגיוס שלך לאפריל אז אולי יש עוד קורסים שעדיין פתוחים! אני יודעת שעל מיון אחד לא הלכתי(כי גם אני העדפתי מחנ"ק :) ) ואז שלחתי למדור קד"צ בקשה ושלחו לי עוד אחד ! ואז נפלתי ממנו,אז שלחו לי עוד אחת.. זה נורא תלוי בצורכי הצבא, אם תתעקשי על עוד מיונים,סביר להניח שהם ישלחו לך!

g_m

New member
לפי מה שהבנתי...

אז ככה, הגיוס הכלל צהל"י שהיה אמור להיות לי היה לאפריל גם, ל- 3 ליתר דיוק. אם אני לא טועה, הקשתי את הרצונות שלי לפני מאי אבל אני לא ממש זוכר, בכל מקרה - קיבלתי שני זימונים, בראשון נכשלתי, האחרון למקצועות המחשב היה ל- 9.8 ואליו לא הגעתי. מאז ביקשתי ונדנדתי לקד"צ חוזר, אבל לפי מה שהבנתי נסגרו הקדצ"ים למחזור שלנו. משמע לאלו שסיימו י"ב לפני 3 חודשים. בכל מקרה, יש את האופציה לשלוח מכתב למדור קד"צ ולבקש בקשה מיוחדת שתעבור דיון בווידה מיוחדת, ואז או שישבצו אותך לכלל צהל"י או שיתנו לך קד"צ במקרה ויהיה מחסור בקורס מסוים. וישנה האופציה הנוספת שהציעו לחברה שלי - דחיית שירות. בכל מקרה, בהצלחה.

למעלה