מי שיזריקה דקא קצר שאלה ?

מי שיזריקה דקא קצר שאלה ?

האם יש זמנים מסוימים שעדיפים להזריק את הדקא ? בוקר ?ערב ?אחה"צ ??????? או שזה לא משנה ? ואיפה אפשר להזריק חוץ מהבטן וכמובן שלא יכאב ?ואלו תופעות יש?? תודה מראש יונית החיננית

ענבל40

New member
דקא קצר

נראה לי שזה לא ממש משנה מתי את מזריקה אלא שהשעה תהיה קבועה. לי הזריקו דקא קצר בזרוע היד או שהזרקתי לעצמי בירך. נדמה לי שלא מזריקים את זה בבטן. בכל אופן מניסיוני - ביד או בירך. אני לא הרגשתי שום תופעה מיוחדת, שום כאב - זו זריקה מאוד נוחה ובדרך כלל לא כאב לי. בהצלחה...

נועם@בת

New member
הכי פשוט בבטן

אבל לחמם מעט לפני ההזרקה, כי שומרים את הזריקות במקרר. לכן להחזיק כמה דקות בתוך כף יד סגורה, שיגיע לטמפ´ גוף. אין חשיבות למועד ההזרקה- אבל צריך להקפיד על שעה פחות או יותר קבועה. הכי נוח זה להזריק עם כל היתר. אם את מזריקה לבד, או שבעלך מזריק לך- אז להוסיף את הדקה באותה הזדמנות. בהצלחה יוניתי שבת שלום נועם

לנועם התכונת שאני יכולה להזריק את ה

הדקא יחד עם ההורמונים האחרים המונוגון והגונל או שכל אחד בניפרד ? תודה מראש
יונית

נועם@בת

New member
הדקא מגיע כבר מוכן במזרק מיוחד

כשאת מזריקה את ההורמונים, תזריקי גם אותו. עוד דקירה אחת, לא נורא
שבוע טוב נועם

נועמק´ה ../images/Emo23.gif

את אומרת שהדקא מגיע עם מזרק מיוחד ... האם גם הדפרלין מגיע כך או שמא הדקפפטיל ?[כי מישהי אמרה לי שאין יותר דקפפטיל ]ועוד משהו אני שונאת מחטים ובעלי היה מושלם בהזרקות מה שניראה שזה לא יקרה הפעם כי יש לו צו מילואים האם אפשרי לבקש ..מהצבא אפשרות שיחזור כל ערב להזרקות ?כי זה ממש קרטי בעיני ? תודה

נועם@בת

New member
את הדיפרלין אני לא מכירה

והדקא- הוא הדקקפטיל. דקפפטיל קצר להזרקה יומיומית מגיע במזרק מוכן. שומרים במקרר. מוציאם קצת לפני ההזרקה. דקירה קטנה וזהו. תבקשי מהאחריות שילמדו אותך להזריק בבטן. תתפלאי עד כמה את יכולה לעשות את לבד. נועם

נועם אני יודעת להזריק לבטן ..

בטיפול הקודם הזרקתי מונוגון כמו גיבורה מה שכחת ?????? אך לצערי זה לא היה נעים לי כ"כ ואני מעדיפה שבעלי יזריק לי לשריר ואת הדכא אני אזריק לבטן ..כי החומר פחות שורף .. תודה על הכל יונית

גם אני רק לבטן וקצת שומן שם עוזר

אז כדאי להשמין סוף סוף כדאי להזריק אחרי השעה שבד"כ נותנים לך הנחיות לגבי המשך התרופות לפי תוצאות הבדיקות שלך. אצלי זה בסביבות 18:00 אז אני מזריקה ליתר בטחון את כל התרופות ב-20:00.
חיננית ושבת שלום

יובל@

New member
מניסיון שלי עדיף בבטן

אלא אם כן את מאד רזה ואין לך שם "בשר". מבחינה טכנית יש שליטה טובה יותר על המזרק כאשר מזריקים בבטן. אני הייתי מזריקה בערב לפני הארוחה. מייד הייתי מקבלת בחילות מגעילות שהיו עוברות ברגע שהכנסתי משהו לפה ואכלתי.

גם אם אין בשר בבטן אפשר להזריק שם

להזכירכם, אני מאד רזה, והבטן סובלת הכל. היא פשוט התנפחה מהנוזלים

ligo

New member
עולה

גונל עולה 26.52 לאמפולה במכבי. לגבי דקא אין לי מושג. בקיצור- תינוק יקר יהיה לנו...

אפרת**

New member
לא בטוח שעוד קיים דקא קצר

לי בשלוש פעמים האחרונות כתבו מרשם של דקפפטיל ובבית מרקחת נתנו לי דיפרלין. אני מזריקה לבטן. קל ופשוט.

למעלה