מי שיכול להמליץ לי על.......

מי שיכול להמליץ לי על.......

כדורי ציאניד טובים וזולים, אני אשמח ואודה לו מאוד אולי חברים שלי וההורים שלי יודו לו פחות, אבל הם לא רלוונטים כרגע..... הגיע הזמן לעשות משהו לטובת עצמי סופסוף בלי להתחשבן עם כל נפש חיה בדרך ועדיין להרגיש טוב עם עצמי! תאמינו לי רע לי בעולם הזה זה פשוט עולם אכזר!

Mrs Hetfield

New member
נו באמת...

יש לי פה בבית, צרי קשר.. בדרך תלכי לחפש קצת תשומת לב

כושילי....

דוד דוד דוד דודה'שך יא כלב!!! א) אני לא נקבה ב) תשומת לב??!! לך חפש.... ג) הפועל שרמוטה!!!

benny afro

New member
ובמלה אחת

כושילידודהשלכמסמפטקופיםבפיתהדורסצביםשהוטסובמיוחדמגרוזיה בקשי סליחה מאישתי,מה זה הדיבור הזה צריך להביע?! אני יכול להבין???(בקול של מורה)

wowwow2

New member
נאור אתה מוגבל

קודם כל תזדהה כי כנראה אף אחד לא הבין שלבנבנות זה אתה וכשיותם רשם טלג אז כנראה התפלק לו, הוא התכוון לרשום טל

NiGa

New member
לא התפלק, בכוונה..

אבל באמת חשבתי שזה אתה..

NiGa

New member
אתה אמרת לפני כמה ימים שזה אתה

חשבתי שהחלפת משתמש, לא ידעתי שנאור החליף צמשתמש, כי הרי נאור היה ניר ח קים

yoni x

New member
אני יודע איפה להשיג

אחי אם אתה רוצה כדורים טובים.....יענו בלי הרבה סבל יש לליאה ממשחק החיים....לפי הקופסאות שהיא וירון הוציאו יש לה סטוקים בבית קודם כל אני אתקן את עצמי...זה לעינבר בבית אבל ליאה היא זו שמשתמשת הוראות: לוקחים חצי חבילה של כדורים מינימום וכוס מים מלאה ואז לוקחים כדור ושלוק..כדור ושלוק אם אתה רוצה את שיטת ירון אתה פשוט דוחף את כל הכדורים לפה בולע אותם ואז שותה מים(אני עדיין לא הבנתי למה המים אחר כך..אבל שיהיה) בכל אופן..אלה השיטות המלצה שלי....חכה למות מזיקנה..זה יותר בריא במיוחד שאני מכיר אותך והחיים שלך לא כל כך גרועים כמו שאתה מציג אותם אני יתפוס אותך בשבוע הקרוב ואני יעשה לך שיחת מוטיבצייה....

Mrs Hetfield

New member
בשביל שיהיה קל יותר

לכל הכדורים להכנס לבטן?!?! אבל ליה.. שלקחה כך כדור ושתתה מים.. חס וחלילה שלא יקרה לה משהו

יאפה

New member
עדיף שתוותר על השיחת מוטיבציה

אחרי שדיברתי אאיתו אתמול-אתה עלול להרוס הכל.. 3 2 1 ז'נווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו רציתי להציע לך ב31 לבוא למקווה לבקר את קובי-אבל הוא בטח יבריז

wowwow2

New member
נאור תיזההההההההר

ז'אנו פעם עשה שיחת מוטיבציה לצחי ואז צחי הפך מדיסלקט לאוטיסט אז תיזהר!

יאפה

New member
פעם ז'נו עשה לי שיחת מוטיבציה...

ואז לקחו לו את הרישיון...

yoni x

New member
פעם גם עשיתי לאמא של חן שיחת

מוטיבציה.....אם אתה רוצה לדעת מה יצא מזה.....

למעלה