מי שיכול לעזור אני מודה לו

דנידין77

New member
מי שיכול לעזור אני מודה לו

אנחנו 2 סטודנטים בני 25 אנחנו רוצים לטוס לאיה נאפה סוף החודש ראיתי פה בפורום שכולם כמעט ישנים באותו בית דירות תגידו לי למה אתם הולכים לשם אם היחס חרא ואתם מביאים מצעים מהבית? בכל מקרה לאור מה שקראתי פה אני לא מעוניין ללכת לבית דירולמישהי יש אולי מידע על מקום אחר שלא מלא בישראלים (אין לנו שום דבר נגד ישראלים להפך...אבל לאור מה שקורה שם אנחנו מעדיפים לשמור מרחק..)

מווורקי

New member
מממ

הסיבה הפשוטה שכולם הולכים לאותם בתי דירות, זה בגלל שהדילים הכי משתלמים הם לשם. מה גם שאני בקושי הייתי בחדר ובמלון בכלל, זה בתי דירות לצעירים שלא מחפשים לשרוץ בחדר 24 על 7. היחס לישראלים אמנם הוא חרא, אבל מוצדק.. הרבה מהישראלים (שלא חלילה באתי להכליל) משחטים רכוש, אלימים, מתהגים בפראות, הורסים שוברים ומה לא... ולכן אני לא מצפה שאחרי התהנגות כזו התייחסו אליי יפה.. למרות שאין לי כל קשר לונדליזם הזה. יש הרבה מלונות ליד הניסי הביץ' שכמות הישראלים שם היא מעטה יחסית, אם בא לך להתרחק מהרעש, חיי הלילה ומהישראלים אז אתה מוזמן לשהות שם. יומקסים!

דנידין77

New member
תודה.עוד משהו קטן...

ממש לא בא לי להתרחק מחיי הלילה הפאבים הים וכל השאר בגלל זה אני בא לשם....אבל כן בא לי ללכת למקום שעדין יש שם שם טוב לישראלים...ולא יזיקו שם כמה תיירות.. אז אם מישהו מכיר כזה מקום תגידו לי בבקשה שאני אוכל לסגור דיל כבר מחר בבוקר

מווורקי

New member
אני בספק אם יש שם מקום ששמם של הישראלים נשמר

לטובה.. בסכ"ה זה לא מדינה שלמה, נאפה לא גדולה מדיי בשביל לפצל אותה לחלק שבו אוהבים ישראלים וחלק שלא.. אז נכון שלא מתים שם על הישראלים (כן, זה גם לא הכי מפתיע) אבל זה שלא מחפשים אותך שם כדיי להתנכל בך.. אתה יכול לנסוע ולהנות רק תשתדל שלא להקצין עם הישראליות שבך

למעלה