מי שיכול שיגיע

מי שיכול שיגיע

הערב בשעה 19:00 תתקיים בכיכר רבין בת"א, עצרת למען שחרור החיילים החטופים: גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר. מי שיכול שיגיע, חושב שזה חשוב, אני אהיה שם.

s h o o s h a

New member
"לא מפקירים חברים בשטח"

מעט ממה שהתרחש אתמול בעצרת להחזרת השבויים בכתבה שפורסמה ב Ynet. "לא מפקירים חברים בשטח", קראו עשרות-אלפים בכיכר רבין בתל-אביב. אשתו של אהוד גולדווסר הקריאה מכתב לבעלה: "עוד מעט נחגוג את יום הנישואים הראשון. אני מחכה לך כאן בבית הקטן שרק התחלנו ליצור". אייל רגב: "את מה שאפשר לעשות היום - לא נוכל לעשות מחר".
מי שהיה שם ומבקש לשתף, להביע, לספר מוזמן לעשות זא כאן.

הMפצח

New member
זה די עלוב

אני לא מכיר מדינה שתמורת כמה מתים + חי אחד או שניים, שיחררה מאות ואלפי רוצחים וטרטריסטים . וזה מה שישראל עשתה, אז קשה לי לקבל את מה שנאמר.

אסור לשכוח את הבנים של האומה

העצרת היתה מאורגנת להפליא והשתתפו בה המוני אנשים. נקודת זכות לעם ישראל. בעיקר אני זוכר את (ולא חשוב הסדר): קרנית גולדווסר עם פניה אישית לאהובה, הרב מאיר לאו עם "ושבו בנים לגבולם", רמי קליינשטיין עם שיר מרגש, להקת "שוטי הנבואה", חבר של רון ארד מהקורס שבעצם הכה על חטא וטען (במילים שלי) שאסור ש"מצדה תיפול שנית", החברים של גלעד שליט שגם הם הזכירו את רון ארד וכמובן המנחה אסנת וישינסקי שהיא עצמה שכלה בן בדרום. אני חושב שהעצרת היתה חשובה בעיקר כדי להזכיר לממשלה שנשארו לנו עוד בנים מעבר לגבול. ולהלן כמה מהלקחים שוועדות החקירה למיניהן (אם בכלל יקומו), יצטרכו לחקור: מדוע החטיפות בכלל התרחשו מבלי שלמדנו את לקחי החטיפה הקודמת? מדוע לא נכלל בהסכם הפסקת האש עניין השבת החיילים? עכשיו נאלץ לשאת ולתת עם ארגוני הטרור והמחיר יהיה יקר. אני אישית מאמין שהחטופים יחזרו בשלום הביתה, לאחר משא ומתן קשה. ולסיכום, אני מאחל שלא נזדקק יותר בעתיד לעצרות מאין אלו.

הMפצח

New member
במשך בערך 6 שנים

ובתקופה ששרון היה ראש הממשלה, החיזבאלה בנה את הצבא שלו לייד הגדר. שרון נתן לזה ליקרות כי הוא פחד ליפעול ! הוא פחד שהשמאל בישראל יצלוב אותו !

למעלה