מי שיכול

EINSERSTERN

New member
מי שיכול

שלא יתקשר עם חברות כאלו כוח אדם אבטחה ושמירה כי הם נצלנים וסוחרי עבדים... אתה מוכן להתנדב לניצול? אתה מוכן להתנדב לניצול? אתה מוכן להתנדב לניצול? אתה מוכן להתנדב לניצול? אתה מוכן להתנדב לניצול? אתה מוכן להתנדב לניצול?

boazt25

New member
אני מסכים אבל

השאלה היא מה אתה יכול להציע למעסיקים כאלטרנטיבה? לצאת בסיסמאות אתה מוכן להתנדב לניצול זה טוב ויפה אבל לא מספיק.

avi1976

New member
החשיבה שלך מוטעית

השאלה היא לא מה להציע למעסיקים כאלטרנטיבה... אסור להשאיר להם אלטרנטיבה!!! הכל עניין של היצע וביקוש... ברגע שהם לא ימצאו עובדים שמוכנים לעבוד אצלם הם יתיחסו למצב אחרת!

boazt25

New member
אבי

מה זה לא ימצאו עובדים? להזכירך יש תוכנית כלכלית שמקצצת בקצבאות בדמי אבטלה ובכל. אנשים מחפשים עבודה ובאין ברירה הולכים לחברות העבדים הללו לעבוד בהן מחוסר ברירה, בשאיפה אולי למצוא משהו יותר טוב. זה שתאמר לאנשים אל תלכו לעבוד שם כי אם אף אחד לא ילך הם יפסיקו לנצל לא ימנע מאנשים שאין להם כלום ללכת לעבוד שם.

avi1976

New member
הארגון שלנו מטרתו לגבש ולאחד אותם

ואולי למצוא להם מקום עבודה חליפי יותר טוב!!! (בבדיקות שנעשה) שיהיו לנו מספיק אנשים אנחנו נוציא אנשים לשביתות ונעשה עיצומים... ארגון מאבטחי ישראל למען מאבטחים ושומרים בישראל

avi1976

New member
מאבטחים כמעט לא יכולים לקבל אבטלה

בגלל שלא מפטרים אותם... (מחכים שהם יתפטרו) אם חברת אבטחה לא מעוניינת במאבטח או שומר אז היא מציקה לו עד שיתפטר או משעה אותו! ואם מפטרים מאבטחים או שומרים זה לפני סיום שנת עבודה ראשונה וזה כדי לחסוך בפיצויי פיטורים והבראה ותשלומים נוספים...

boazt25

New member
אני דברתי על אנשים

שמחפשים עבודות. תראה אני בצד שלכם אני עבדתי יותר משנתיים באבטחה זו עבודה מסריחה מכל הבחינות. אתה אומר שכשיהיו הרבה אנשים נוציא אותם לרחובות ונעשה שביתה אבל בוא נבחן את אוכ' המאבטחים. חלק מאוכ' זו הינם סטודנטים, שזו בשבילם עבודה זמנית עד לסיום התואר. הם יודעים שדופקים אותם, אבל מתנחמים בעובדה שזה זמני וכשיסיימו לעבוד מקסימום יתבעו את חברות העבדים על הלנת שכר וכו'. חלק אחר זה רוסים, שלא מצאו עבודה בארץ ובשנים האחרונות גם צברים בעלי משפחות אנשים אלו צריכים כל גרוש לבוא ולדבר איתם על שביתות שלאחריהן אולי יעשה צדק ולך תדע כמה זמן זה יקח זה כמעט חסר סיכוי. הדרך היחידה למאבק היא העלאת נושא המאבטחים לתודעה הציבורית ללא הפסק ויצירת לובי למען מאבטחים בכנסת כמו שיש לובי למען חקלאים.

avi1976

New member
אנחנו פועלים בכל הכיוונים

וגם מתחילים בתביעות גדולות - תתפלא! וכל יום מתווספים לנו לארגון הרבה אנשים... ואנחנו פועלים בכיוונים נוספים... שחלק מהם השתיקה יפה להם כרגע (כדי לא לחשוף) ארגון מאבטחי ישראל

boazt25

New member
אני אשמח להצטרף ולעזור

לכם לגבש דרכים וטקטיקות למאבק למען זכויות המאבטחים בישראל

EINSERSTERN

New member
תתאר מצב ש...

שבו הרבה אנשים שצריכים עבודה במיידית ביחד עם אנשים שיכולים להרשות לעצמם לא לעבוד לא מתקשרים עם חברות כאלה בכלל תוך כמה ימים הם קורסות ואז יהיו עבודות לכולם. החוכמה בחיים זה לא לקפוץ מהר, כי אחרת לא נשאר לאף אחד.

למעלה