מי שיראה את הסרט "חותם האמת " טס לבני ברק

מי שיראה את הסרט "חותם האמת " טס לבני ברק

חובה על כל אחד ואחת לראות את הסרט "חותם האמת" שמופיע באתר סודות תחת הכותרת " יש אלוקים - חותם האמת www.sodot.tv

MrAnderson

New member
לא מאמין לאף מילה שהוא הוציא מהפה...ומציע גם

לאנשים לבדוק לפני שהם מאמין לכל הסיפור הזה. פשוט הביאו שחקן שיעשה הצגה.ככה מנסים להחזיר אנשים בתשובה. על ידי הפחדות.
כשפעם ראשונה ראיתי את הסרט ההתנהגות שלו נראתה לי חשודה אבל עדיין לא הייתי בטוח שזה משחק. ואז עשיתי חיפוש למחלה שהוא דיבר עליה:" בלס פלסי" שזה בכלל לא אירוע מוחי אלה מחלה שתוקפת את שרירי הפנים ומשתקת חלק מהפנים שעוברת לבד בדרך כלל. מה שעוד שפרסם את ההודעה פתח את שם המשתמש כנראה היום(מקסימום לפני שלוש ימים)... אותו סוג שפתח את הרשור על המבושם הזה. בקיצור מספיק עם הבאבות!! מספיק להפיק סרטים עם שקרים כדי להפחיד את האנשים!! תפסיקו להרוס את היהדות ולעשות חילול השם!!

natan7

New member
יש הסכמות מגדולי הדור

יש הסכמות מגדולי הדור ורבנים גדולים ומוכרים בימינו על סיפורו. בנוסף יש הסכמה מרבנים שהוא יכול לברך אנשים היהדות לא תשקר לאנשים כדי להחזיר אותם בתשובה. "מדבר שקר תרחק"

MrAnderson

New member
תן שמות של אותם גדולי דור. וגם לא בעיה לפברק

סיפור כזה. מי שמבין קצת בקבלה יכול להמציא הרבה סיפורים אם ס"ממים ואם כיתות כיתות של שדים...

natan7

New member
הרב דניאל זר, מוהר"ש, הרב קוטק מטבריה

ועוד רבים אנדרסון, צריך לבדוק היטב את המקרה הנ"ל של הבחור הזה לפני שמסיקים מסקנות פזוזות :)

MrAnderson

New member
מה יש לחקור?

למה לא שמעו עליו בתקשורת כמו המקרה של חייל מג"ב? מצלמים איזה בחור אלמוני שמתנהג כאילו הוא שחקן תאטרון. הוא מציין שם של מחלה שבכלל לא גורמת לאירוע מוחי. כאילו מה עוד צריך בשביל לראות שזה שקר?

MrAnderson

New member
יש הסכמה שהוא יכול לברך אנשים?

למה מה הוא אדם קדוש? למה לא נתנו את ההסכמה הזאת לחייל מג"ב שחטף כדור בלב וקבעו את מותו ויש עדויות ורישומים. ראינו אותו איזה עשר פעמים.הוא הציל אישה מקו ירי של מחבלים וניצל...שתי כדורים. אחד בלב ואחד בראש. כאילו מה עוד צריך בשביל להרוג בן אדם? הוא בן אדם הרבה יותר קדוש מהבחור הזה מ"חותם האמת"... גם הוא קיבל הסכמה מגדולי הדור? נתן תעשה לי טובה.... לא צריך להסתנוור מכל סיפור נס. אני לא אומר שאין נסים. אבל באים משנים קצת פרטים מסיפור נס אמיתי והולכים להפחיד אנשים.

למעלה